2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

248 بازدید | 27 پست

قشنگا من ۲۸ سالمه

۲،۳ سال متاهل بودم الان ۲ ساله جدا شدم

تنها تو شهر غریبم

اصلا این مدلی نیستم که زن حتما باید شوهر داشته باشه.خداروشکر مستقلم به کسی احتیاج ندارم اما میترسم از ۱۰ سال دیگه که تنها باشم و کیس ازدواج نداشته باشم.بنظر شما نگرانیم از وسواسه یا جدیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تنها زندگی میکنی؟؟

با شوهر سابقم اومدیم یه شهر دیگه بعد از جدایی دیگه نرفتم شهر خودمون همینجا مشغول به کار شدم تو اداره دولتی درامدم خوبه اما از آینده میترسم

اگ نیازی نداری خوب چ اشکالی داره مجرد باشی ولی اگ میخوای ازدواج کنی آدم مناسبی بود مستقل هم بودی انت ...

خب همین دیگه! تو این مدت اصلا به ازدواج فکر نکردم و الانم نمیکنم اما آدم مناسب هم ندیدم چون نمیخوام دیگه اشتباه کنم.الان زندگیم خیلی بهتر از متاهلیمه ولی از اینکه آینده هم همین باشه میترسم میگم شاید ۱۰ سال دیگه نظرم عوض شه راجب تنهایی ولی دیگه فرصتی نباشه

با شوهر سابقم اومدیم یه شهر دیگه بعد از جدایی دیگه نرفتم شهر خودمون همینجا مشغول به کار شدم تو اداره ...

چه خوب افرین. منم دوس داشتم بعداز جداییم برم شهری بغیراز شهر خودمون زندگی کنم تنها انقدر ک از خانوادم بیزاربودم.اما من پول نداشتم. خیلی سختی کشیدم خیلی دوندگی کردم . تا بتونم خرجمو دربیارم چون پدرم کمکم نمیکرد. ب هرحال از سر تنهایی و بی پولی با مردی ازدواج کردم ک ازخودم خیلی کوچیکتره . خیلی چشم چرون و هیزه . و همین موضوع باعث شده ک کلا قید بچه رو بزنم. اینو گفتم ک بگم اصلا عجله نکن پیدا کردن یه انسان سالم خیلی سخت شده . ایکاش ب عقب برمیگشتمو تنها بودم.تنهایی شرف داره ب بودن با مردای امروزی.

خب همین دیگه! تو این مدت اصلا به ازدواج فکر نکردم و الانم نمیکنم اما آدم مناسب هم ندیدم چون نمیخوام ...

نمیدونم چی بگم گلم چون خودمم ۳۰ سالمه تونامزدی جداشدم وفکرازدواج نیستم منم مثل تو ازاینده ای ک معلوم نیس ببینم میترسم ولی تصمیمم جدیه ازدواج نمیکنم چن ساعت پیش حتی خواستگارداشتم رد کردم

چه خوب افرین. منم دوس داشتم بعداز جداییم برم شهری بغیراز شهر خودمون زندگی کنم تنها انقدر ک از خانواد ...

منم خیلی جنگیدم تا اجازه دادن بمونم چون میدونستم برگردم هزارتا رییس برام پیدا میشه الان تنهام راضیم ولی تنهایی هم سختی های خودشو داره. امیدوارم موفق و سلامت باشین عزیزم

نمیدونم چی بگم گلم چون خودمم ۳۰ سالمه تونامزدی جداشدم وفکرازدواج نیستم منم مثل تو ازاینده ای ک معلوم ...

اره منم فکر ازدواج نیستم ولی چون هیچ دوست و رفیق و خونواده ای ندارم اینجا بعضی وقتا تنهایی بهم فشار میاره به اینده فکر میکنم میترسم و چون اینجا غریبم زیاد کیس ازدواج برام پیش نیومده میترسم ده سال دیگه حسرت بخپرم که کاش تو شهر خودم میموندم و ازدواج میکردم

اره منم فکر ازدواج نیستم ولی چون هیچ دوست و رفیق و خونواده ای ندارم اینجا بعضی وقتا تنهایی بهم فشار ...

چی بگم گلم نمیخوام راهنمایی اشتباه کنم بازم فک کن ببین چی صلاحته 

مرسی قشنگم که وقت گذاشتی امیدوارم شمام هرچی به صلاحته برات رقم بخوره

خواهش میکنم عزیزم منم ازتنهایی اینجا میام 

هروقت خواستی ح بزنی هستم .برات هرچی خیروصلاحه ازخدامیخوام 

روابطتو بیشتر کن کلاس برو باشگاه برو بسپار به کسایی که معرفی میکنند

سرکار میرم باشگاه و کلاسم میرم الان نمیخوام ازدواج کنم چون تنهاییمو ترجیح میدم به ازدواج های این دوره و اینکه خیلی از ازدواج اولم ترسیدم.بنظرتون پشیمون میشم چند سال دیگه؟