2777
2789

فقد یبار میشه رفت دارو خونه و دارو رو تهیه کرد یا چند بار میشه با یه نسخه اینکارو کرد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه گرفت دختر من یه شربت و قرص رو الان یکساله استفاده میکنه هر بار میریم داروخونه کد ملی رو میزنه و دارو رو میده

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میشه گرفت دختر من یه شربت و قرص رو الان یکساله استفاده میکنه هر بار میریم داروخونه کد ملی رو میزنه و ...

داروش ازوناس ک حتمن باس نسخه ی دکتر باشه یا همینجوریم برین بهتون میدن؟

داروش ازوناس ک حتمن باس نسخه ی دکتر باشه یا همینجوریم برین بهتون میدن؟

باید حتما نسخه دکتر باشه

داروی ضد تشنجه ولی با کد ملی و نگاه کردن به سابقه میدن

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

باید حتما نسخه دکتر باشهداروی ضد تشنجه ولی با کد ملی و نگاه کردن به سابقه میدن

خداروشکر امیدوارم ب منم بدن اخه اگ یهو قطع بشه میترسم هورمونا بریزه بهم

خداروشکر امیدوارم ب منم بدن اخه اگ یهو قطع بشه میترسم هورمونا بریزه بهم

آره برو داروخونه بگیر

دکتر ب من گفته بود تا یه ماه مصرف کن بعد بیا درصورتیک داروهاش اندازه یه هفتس موندم چ غلطی کنم🥲

مطمینی درست مصرف میکنی؟ آخه هیچکی برا یه هفته دارو نمی‌نویسه . شاید دستورشو اشتباه دیدی .