2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خانم یکی از دوستای شوهرم دقیقا همینطوره بود اوایل خیلی باهام بد حرف می‌زد و توهین میکرد بعدش  خیلی احترام میزاشت 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

شاغل یا پولدار شدی تازگیا؟

آره یعنی به خاطر اونه؟

آخه قبل از اینم خیلی دوسم داشت و اصا کاری به وضع مالیم نداشت ولی بعد از یه دعوای خییییییلی فجیع همه چیز تغییر کرد.زنگش که میزدم مسخرم میکرد و داد و بیداد میکرد و دنبال تلافی بود ولی حالا به طرز عجیبی بهم احترام میذاره

خب نفهمیدی دلیلش چیه؟

چرا فهمیدم ...

اوایل ازدواجمون شوهرم داشت خونه می‌ساخت من شوهرم خیلی براش مهمه کاراش بهترین نحو ممکن انجام بشه ... واسه همین مخارج ساخت خونه خیلی برامون گرون شد و ساده‌تر زندگی میکردم ...

بعد از ساخت و ساز خونه خب بلاخره دستمون بازتر شد و شوهرم هم ی ارتقا شغلی بالا گرفت و وضع مالیمون خوب شد اونم یهو رفتارش عوض شد !!!!!!

عجیب ازش متنفرم ... الان که تعریف کردم یاد تحقیرهای اون دورانش افتادم حالم بد شد ...

خدا لعنت کنه هرکس قلب کسیو از عمد میشکنه 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲