2777
2789
نه گلم‌. یه بیوتی توش داره. تا یک هفته هم شده موهای دخترمو دنبه میکنه. میخوام چندتا بخرم انبار کنم😂

ینی اگه واقعا موهامو نرم کنه و نرمیش تا حموم بعد بمونه تا عمر دارم دعات میکنم

ابریشمی ینی نررررمه نرم منظکر اینه 😅حالا این چجوریه نرمیش معمولیه یا خیای نرم میکنه ؟کرم مو و ضد حر ...

من موهام ژنتیکی نازک و نرمه برا همین تاثیر روغنو نمی‌دونم  😅

کرم مو گارنیر ، اسپری سلکتیو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااای چقد خوبببب چقد وسوسه شدم 😅 البته موی کوچولو ها اکثرا خودشون نرمه چون رنگ و اسیب خاصی نداره و ...

نه بابا

برای دخترم وز و زبره😅😅😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واااای چقد خوبببب چقد وسوسه شدم 😅 البته موی کوچولو ها اکثرا خودشون نرمه چون رنگ و اسیب خاصی نداره و ...

برای خودمم میزنم معجزست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نرمیش تا چندروز میمونه تا حموم بعد میمونه ؟ شما موهاتون موخوره داره ؟ موهاتون رنگ شدس و خیلی خشکه یا ...

من چون موهامو احیا کردم چند ماه پیش ولی چون پایین موهام سوخته یکم وزه هنوز هرشب تقریبا یکم میزنم و خیلی خیلی نرم میکنه 

ینی اگه واقعا موهامو نرم کنه و نرمیش تا حموم بعد بمونه تا عمر دارم دعات میکنم

میمونه.فدات.فردا دیدی نیستم ریپم کن همینجا که بیام

عههه منم موهام رنگه اتفاقا ربر و وز شده خیلی خشک شده وای اب از لب و لوچم ریخت اینطوری گفتی بی صبرانه ...

اوکی عزیزم.طرز استفادشم میگم.‌.روی موی نم دار میزنی و سشوار میکشی.۳قطره کف دستت بساب،اول دم موها و کم کم بیا بالا‌ .چربی دستت کم شد،چتری هاتو لمس کن. ۳قطره برای موهای بلندم کافیه. نکته ش این هست تا ازحموم اومدی بیرون و موهات خیلیی خیسن باید بزنیش