2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید

102 بازدید | 13 پست

اینجا میگم که فردا به شوهرم نگم 😞

از اولم همیشه حرصم میگرفته که مادرشوهرم چجور تو خونه‌ی دختراش کار میکنه و با من اینجوره

من میرم خونه مادرشوهرم با وجود اینکه اکثرا دختراش هستن تازه یه دختر مجرد جوانم داره ولی بازم سفره میندازم جمع میکنم ظرف میشورم

خونه خواهرشوهرامم همینطورم

ولی موقع مهمونی خودم که میشه فقط خواهرشوهرام میان ظرف میشورن و خشک میکنن

مادرشوهر و خواهرشوهر مجردم اصلا تکون نمیخورن

امشب خونه خواهرشوهرم بودیم مادرش کلا حواسش به اشپزخونه بود غذا رو کشید بعدشم کلا غذاها رو جمع کرد ظرفای میوه رو جمع کرد شست خشک کرد! مثل همیشش

حتی خواهرشوهر مجردم با اینکه حالش خوب نبود وایساد ظرف شستن!!

انقدر غصه خوردم که وقتی میاد خونه‌ی من اینجوریه

خونه من قشنگ موقع غذا میاد ولی خونه دختراش مثلا برای شام از ساعت ۵ میره کمک تا اخر شب

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی حساسی دیگه

جدا؟

یعنی شما باشید ناراحت نمیشید؟

همش با بقیه مقایسه میکنم

نمونش مادر خودم اکثر اوقات خونه برادرم غذا هم میپزه

یا مادرشوهر خواهرشوهرم یا ظرفاشو خشک میکنه یا غذا میکشه یا سفره جمع میکنه

خب وقتی خواهرشوهرای دیگه میان کمک دیگه مادر نیاد مگه چی میشه؟به نظرم زیاد سخت میگیری نهایتا شما هم خ ...

اخه خونه دخترا هم خواهرا کمک میکنن ولی باز مادر سرپاس همش

مثلا حتما حداقل غذا رو میکشه

ولی من بیچاره تنها باید غذا بکشم

دیگه نهایت شوهرم میبینه همه دارن میخورن و من هنوز سرپام یا مهمونا معطلن اون میاد میکشه

توام میری خونش کار نکن ولی خونه خواهرشوهرات پاشو کار کن خودش میفهمه

تقریبا همینجوریم

هرکس بیشتر هوامو داره منم براش کم نمیذارم

ولی میرم خونه مادرشوهرم بلند نشم صدام میکنه بیا اینکارو بکن

اخه خونه دخترا هم خواهرا کمک میکنن ولی باز مادر سرپاس همشمثلا حتما حداقل غذا رو میکشهولی من بیچاره ت ...

خب به خواهر شوهرت بگو بیان کمک برا کشیدن غذا 

چقدر روابطتون رسمیه 

زن داداش من والا میاد خونم یه وقتا غذا هم میپزه یا من میرم خونش غذا میزارم براش تا بیاد خونه

بعد شما نمیتونی حتی صداشون کنی بیان کمک برا کشیدن غذا؟؟؟

خب به خواهر شوهرت بگو بیان کمک برا کشیدن غذا چقدر روابطتون رسمیه زن داداش من والا میاد خونم یه وقتا ...

رابطه‌مون با زنداداشم یا با خواهرشوهرام اینجوری نیست

فقط نمیدونم توی خونه‌ی مادرشوهرم چی میگذره که مادرشوهر و خواهرشوهر مجردم باهام اینجوری میکنن

خواهرشوهر مجرد که علنا با رفتاراش میگه از من بدش میاد منم اصلا محلش نمیدم