2777
2789
عنوان

طلای گمشده عجیب😐

245 بازدید | 18 پست

امروز با خواهر شوهرم رفتیم که طلامو بفروشم یه پلاک بود یه زنجیر قبلش رفتم اتاق پرو رفتم اونورتر طلام داخل لباسم بود پرو کردمو تموم شد رفتم که سریع بفروشم گفتم به خواهر شوهرم بمونه تا بیام رفتم طلا فروشی دیدم ای داد نیست پلاکم! کلی اومد همه جارو گشتیم باهم  

بعد رفتیم خونشون شالی که تازه خریده بود گفت بپوش ببین بهت میاد یهو پلاکم افتاد از شالش واقعا این چه معنی میده آخرم گفت که توی موهات افتاده! چه رفتاری کنم واقعا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شاید راست میگه توی موهات افتاده الان نگو که بهش شک کردی 😶😶😶🙄🙄🙄😳😳😳

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بعد رفتیم خونشون شالی که تازه خریده بود گفت بپوش ببین بهت میاد یهو پلاکم افتاد از شالش واقعا این چه ...

خب الان اگه اون برداشته بود که اینقدر خنگ نبوده بزاره لای شالش بعد بیاد بده بهت بپوشی که

متاهل🧸

بخدا قبلش کلی گشتمممم

خیلی پیش میاد واسه منم گوشواره م اینطوری شد عزیزم بدبین نباش اگه اون بر میداشت قایمش میکرد 

نمیذاشت لای شال بهت بده 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️