2777
2789
عنوان

نمی دونم چیکار کنم

52 بازدید | 4 پست

دیگه صبر دیدن گریه های مامانمو از سر مریضی ندارم

دیگه خسته شده از درد ناشناخته ای که گرفته 

۵ سال دکترا و داروهای مختلف اما هیچ اثری نداشته..

هر چی بزرگتر میشم درکم از درد و رنجی که متحمله بیشتر میشه ،

این ماه های اخیر دیگه تحمل ندارم زجه ها و خدا خدا کردناشو بشنوم چون اینقدر عذاب میکشه که درد کشیدنش میشینه تو قلبم

امروز بعد ۵ سال دلم جدی شکست سر این قضیه .

خیلی تو این سال ها امید داشتم ، هنوزم دارم ولی آدمیه دیگه ، یه دوره خسته میشه ..

چندسال پیش یه شب ازخواب بیدارشدم ودیدم مامانم بشدت حالش بده فشارش بالا رفته بود اونجا بود که واقعا از مرگ ترسیدم خداروشکر اتفاقی براش نیفتاد ولی خیلی دردآور ب‌ود این صحنه

تو حق نداری به چیزهای منفی فکرکنی.... تو ازجنس خدایی وخدا سرشار از انرژی مثبته.    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد چیه

پشت سر هم خلط از گلوش میاد ، پشت سر هم بدون هیچ توقفی ، و همش پای روشوییه ، این فشاری که برای درآوردن خلطه به خودش میاره رو چشنا و سرشم اثر میذاره و چشم درد و سر درد هم داره 

همون سال اول بهترین دکتر گوش و حلق و بینی که جزو انجمن های خارج از کشور بود رو رفت و جوابش کردن ، تو این ۵ سال هر دکتری از معده و اعصاب و روان و و بهترین دکتر شیراز و اینا رفته ولی هیچ اثری روش نداشته ،