2777
2789
عنوان

ایشالا مسموم شه امشب تا فردا دل پیچه بگیره همش بره دستشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 55 پست
من بار اولم بود براش غذا درست میکردم کنار خودش بعد توقع داشتم حداقل بعدش پیامکی بگه ک با دوستاش عن پ ...

بار اولت بوده طرفو نکشته باشی !!!

حالا بینم چی پخته بودی 

مثلا پسرا واسه ابگوشت حتما تشکر میکنن 

واسه قرمه سبزی و قیمه علاوه بر تشکر بوس هم میکنن 

ماکارانی باشه با ته دیگ سیب زمینی دیگه فدات میشن

اما شما اگه عدس پولی ازین مدل غذاها درست کنی قهر میکنن

حالا چی پختی گلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣 اینجا از ترس نی نی یاره

ارع دقیقا😂🤦‍♀️

حالا من کلا اینجاهم فحش میدم البته به کاربرایی که حد خودشونو نمیدونن دقیقا با لحن خودشون جواب میدم چیزی که زیاده کاربریهههه کسیم با احترام حرف بزنه احترام میبینههه

متاهل🧸

بار اولت بوده طرفو نکشته باشی !!!حالا بینم چی پخته بودی مثلا پسرا واسه ابگوشت حتما تشکر میکنن واسه ق ...

پاستا درست کردم یساعت تزیینش کردم سالاد درست کردم واسش‌قهوه م‌بعدش درست کردم خره گاوه عزیزم شما از یه گاو بعد خوردن غذا چ انتظاری داری؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
پاستا درست کردم یساعت تزیینش کردم سالاد درست کردم واسش‌قهوه م‌بعدش درست کردم خره گاوه عزیزم شما از ی ...

ببین اون نفهمیده 

الان واسه زحمتات منم تشکر می‌کنم 

به دل نگیر 

عادی میشه

انتظار من از جناب گاو نشستن جلو تلویزیون و نشخوار کردن تا صبح

سیسش امشب با دوستاش همین بود ک لونه شونو به هم زدم اخیش همین ک‌ رو طناب پهنشون کردم فعلا خوبه

خداروشکررررر یکی ازم تشکر کرد بخدا امشب دق میکردم♥️🫠

فدات 

خانم‌ها خیلی حساسن منم اوایل همین بودم اما الان یوقتهای میگم همینی که هست ناراحتی ساندویچی سر خیابون  بازه

مگه ایشون مجبورت کرد غذا درست کنی 😂

وقتیم میخوای یه خوبی درحق یکیکنی انتظار جبران نداشته باش 

خوت ضربشو میخوری مث الان 😂

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مگه ایشون مجبورت کرد غذا درست کنی 😂وقتیم میخوای یه خوبی درحق یکیکنی انتظار جبران نداشته باش خوت ضرب ...

اره گف بیا واسم غذا درست کن یه امروزو طعم متاهلی رو بچشم عشششششقممممم😐😐😐😐یرقان بگیره