2777
2789
عنوان

پسره عکس فیک داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 129 پست
🤣🤣🤣شاید اصن اینم الکی گفت املیا اوکین🤣ینی درودلف تر از اینم دارن داغونش به تورت خورد

دقیقااا پسرای آملی بیشترا خوشتیپن و لنگ دوس دختر نیستن 

بخدا این پسره رو ما گردن نمیگیریم😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرطان معده داشته میخوای عکسا دیگشم بفرستم

ایدیشو بده اسمش چیه طرف 

من کلا خوشم نیاد میرم پیج ادمای فوت شده میبینم زار زار عر میزنم بگو ایدیش و اسمش کلا ی تفریحه برام انگار میرم غصه میخورم براشون

اره عکس بفرس

آملیه؟بخدا عزیزم من از طرفش شرمنده شدم اینا اسم ما و شهرمون و خراب میکنن فقط 🥲

وای 😂 آره همشم قربون صدقه مازنی می‌رفت منم فک‌ میکردم اونه قند تو دلم اب میشد😂

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

بعد بهم گفت الان 915 داری بیارمت آمل برات 911 میخرم وای من چق خرممم😂🤦🏻‍♀️

ای خداااا😂😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ایدیشو بده اسمش چیه طرف من کلا خوشم نیاد میرم پیج ادمای فوت شده میبینم زار زار عر میزنم بگو ایدیش و ...

شماره این پسره ک سر کارم گذاشت؟

وای 😂 آره همشم قربون صدقه مازنی می‌رفت منم فک‌ میکردم اونه قند تو دلم اب میشد😂

اگه خبر جدیدی شد تگم کن😂

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
میگم ی کاری کن باهاش ویدیو کال کن بالخره مجبور میشه صورتشو نشون بده

بهش گفتم بیا پیچید کال گفت تو جمع هستم خانوادم هستن نمیشه باشه فردا