2777
2789
عنوان

پسره عکس فیک داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 129 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد تو یه ذره هم شک نکردی؟همچین آدمی تلگرام چیکار می‌کنه پلاس بشه تو پی وی ملت دنبال رل؟!

هنون دیگ من الان خودجوش حاضر بودم با این خدابیامرز رل بزنم 😂

این خدابیامرز نیاز نیس دنبال دختر بیفته

هنون دیگ من الان خودجوش حاضر بودم با این خدابیامرز رل بزنم 😂این خدابیامرز نیاز نیس دنبال دختر بیفته

خودمم اول شک کردم گفتم این با این قیافه از کجا شماره منو دارع

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

خب چه بهتر. بیشتر ماتحتش میسوزه.‌بکشونش تا زاهدان😂 یه پارکی کافه ای جایی ندارین؟خب البته من دیدی نسبت به زاهدان ندارم. ولی یه جایی برا ملاقات بذار

البته کسی که عکس فیک میده احتمالن دم به تله نمیده که بیاد

ولی تو چرا اینقدر ساده سریع عکس دادی🤭

اکه قبول نکرد بیاد که نمیکنه احتمالن، عاطفی وابسطش کن ولی خودت حواست باشه خودتو به فنا ندی، بعد یهو از همه حا بلاکش کن. بگو تو انگار سرت شلوغ بود وقت نکردی بعد مرگت بری اون دنیا من جات میرم😂

احتمالا طرف اشناتونهقصد داره سرکارت بزارهیا امارتو بگیرهیا از ایناست ک دنبال خفت کردن دخترن😐

حرف مثبت هجده زد فاتحه کردم ب هیکلش ب غلط کردن افتاد

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها )