2777
2789

خانوما ...

مادر بزرگم  ماشالله  ۸.. ۹ تا بچه داره

و تعداد زیادی نوه...

من نمیدونم چرا بین اینهمه نوه فقط بمن گیر میده!!!

اقا من ادم درونگراییم زیاد تو دورهمی ها نمیرم بیشتر اوقات خونم.

کم حرفو خجالتیم.  

مهمونی که  میشه دلم نمیکشه برم. 

یبار عروسی پسر داییم بود همه فامیلا از یه هفته قبل میرفتن  خونه دایی و میرقصیدن...... مامانبزرگم با مامانم دعوا میگرفت. چرا این دختره نمیاد.. مامانم  میگفت بابا روز عروسی میادد

فقط با مامانم جروبحث میکنه  دخترت ادم نیست 

چند بار تو روی خودم گفته تو عقب مونده ای تو لالی.........

من احترام موهای سفیدشو نگه داشتم هیچ نگفتم

....

امروز تولد دختر خالم بود نرفتم.... باز دوباره با مامانم دعوا گرفته با حالت طلبکارانه  چرا دخترت نیومد.. و هزار بدو بیراه

حالم خوب نبود نرفتم زور که نیست... 

بین ۲۰ تا نوه فقط بمن گیر  میده........ با زبان خوش باهاش حرف میزنی حالیش  نمیشه با زبان بد میگی بازم حالیش نیست

خسته شدم از دستش عین ادم های روانی به من گیر داده.....

خودم کم دردسر دارم اینم هی پارازیت میده رو مخه.

.

بگید چبکارش کنم؟؟؟

خیلی بی ادبانه بامن حرف میزنه.. مثلا یهو میگه تو  لال هستی تو عقب مانده ای.....

چی بگم بهش ؟ که احترامشم نگه داشته بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به احترام موی سفیدتون بهتون بی احترامی نمیکنم اما این دلیل نمیشه شما هر توهینی دلتون خواست بکنید شاید دوست ندارم هر جایی برو و کار و زندگی دارم که مهمتر از تولد دخترخاله و داییه منم مثل تو ام ولی مادربزرگم توهین نمیکنه گاهی میگه چه عجب بالاخره پیدات شد و اینا 

دوهفته برو ور دلش بمون ازت سیر شه🤣اونجا هم کلی به زحمتش بنداز دیگه تا عمر داره سراغتو نمیگیره

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
به احترام موی سفیدتون بهتون بی احترامی نمیکنم اما این دلیل نمیشه شما هر توهینی دلتون خواست بکنید شای ...

مادر بزرگ من .. یبار  خیلی محترمانه باهاش حرف میزدم.

تو لال هستی  تو گدا بی صدایی(یه متلک پیرزنی)

خیلی ناراحت شدم.. مامانم گفت شوخی میکنه.... 

همه فامیلا میدونن زبان تندوتیز داره. ولی سر هرکی دلش بخاد در میاره..

یه داداش ده ساله دارم اونم هروقت پیش مامان بزرگم میره   باهاش بد رفتاری میکنه  یجوری مارو بی ارزش میکنه .