من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آخه پس چرا از من توقع داره هیچی پنهون نکنم ازش میدونه حال منم خیلی بده شبا که همه خوابن کلی اشک میری ...
همینکه شعور داشته مشکلش رو فهمیده و قبول کرده و رفته یعنی میخواد به خودش و زندگیش کمک کنه شما هم کمکش کن لطفا
من خودم داروی روان مصرف کردم به هیچکس نگفتم حتی مامانم فقط به خواهرم گفتم اگه تو خواب حالم بد شد در جریان باش که دارم دارو میخورم چون شبای سختی داشتم تا داروها با بدنم سازگار شد
بزار پای غرورش واینکه یه قدم مثبت واسه زندگیتون برداشته،،،،بنظرم برای خودت بزرگش نکن این موضوع رو بز ...
نمیدونم خیلی غصه خوردم از دستش خودم مطرح کردم گفتم بیا با هم بریم الان میدونم یه طرفه قاضی رفته من حتی سر مشکلاتمون ناراحتی قلبی گرفتم ولی اصلا براش مهم نبود هر وقت بهش میگفتم بریم میگفت تو دیونه ای برو
برو خداروشکر کن رفته خودش درمان کنه... کمتر مردی قبول میکنه بیماری روانی داره و باید دارو بخوره.... تو جامعه ما حتی خانواده ها تازه داره جا میوفته مشکلات روانی مثل مشکلات جسمی دارو نیاز داره... آدما به کسی پاش درد میکنه و قرص میخوره نمیگن چلاق و متاسفانه به کسی قرص روان مصرف میکنه میکنه میگن دیونه
انقدر از دستش تو این زندگی کشیدم خواهر خدا میدونه فقط مرگ یکی از ما بهم آرامش میده الان برگه رو دیدم ...
میفهمم عزیزم ولی اونم دست خودش نیست خیلی از اینا
اما درست میشه عزیزم این داروها همشو خوب میکنه مطمئن باش فقط همراهیش کن اروم تر رفتار کن چون اوایل این داروها برعکس عمل میکنن ادمو افسرده تر میکنن و شایدم پرخاشگر اما کم کم اثر مثبت خودشونو میذارن
بعدم چند جلسه بگذره حتی اگه خودش نگه دکتر لابلای صحبتاش میفهمه هرچی بیماری داشته باشه