2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بدون اینکه به شما بگه بره روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 18 پست

بحث غریبه بودن نیست منم مصرف میکنم خواستم به خانوادم بگم ، بهش اشاره کردم دیدم ظرفیت ندارن 

گفتم پس ولش کن نمی‌گم 

شاید همسرتون فک کرده بخواین مانعش بشین یا اینکه مثل بقیه ادما که مخالف مصرف این قرصا هستن لاسون صحبت کنید ، به هر حال روح و  روان  آدم هم مریض میشه 

الآنم که فهمیدی به جای ناراحت بودن بهش کمک کن 

میفهمم عزیزم ولی اونم دست خودش نیست خیلی از اینا اما درست میشه عزیزم این داروها همشو خوب میکنه مطمئن ...

ممنون عزیزم از راهنمایی ات چشم انشالله که اثر کنه خدا کنه دکتر گول نخورده باشه خیلی هفت خطه مشاور با هم رفتیم حوری رفتار میکرد مشاوره سرش قسم میخورد  من کلا خیلی کوتاه میام مقابلش به خاطر آرامش دوست ندارم حو خونه بهم بخوره و بچه ها ناراحت بشن 

ولی خودم تو تنهایی کم میارم ولی بروز نمیدم چون فکر میکردم هر چی حرف بزنم بدتره 

یبار شب انقدر خودخوری کردم حالم بد شد رفتم بیمارستان گفتن نزدیک بوده سکته کنی دیگه چی بیشتر از جونم 

این چند وقت دیگه بیخیال بودم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحث غریبه بودن نیست منم مصرف میکنم خواستم به خانوادم بگم ، بهش اشاره کردم دیدم ظرفیت ندارن گفتم پس و ...

ممنون از کمکت عزیزم 

خودم این حرفا رو خیلی بهش میگفتم بیا بریم دکتر همش مقاومت میکرد ومنو مسخره میکرد 

الان که دیدم انقدر خودخواهه ازش بدم اومد واقعیت ولی مثل کارهای گذشتتش غیر صبر کاری از دستم برنمیاد