2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید خیلی این توقع آزرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 78 پست
بخدا ساده هستی مثل من کم کم با حرفات گوش بچه رو پرکن بزار از چشمش بیوفتن زنیکه چقد خودخواهه یدونه نو ...

حیف از لطف هایی ک براش کردم و ندید ...دعام کن زیر دست این فسقلی کم نیارم   ...خدا بزرگه ب همسرم گفتم زمین گرده ی روزم اون محتاج من میشه 

اخه یدونه نوه هستش اونم دختر بچه پسر بچه نیس شلوغ کنه.تازه جوونم ک هس چرا بقول استارتر برا فامیلاش خ ...

اسی باید تو رفتارای خودش جستجو کنه ببینه چیزی نگفته ک خانم بربخوره و مهر بجه از دلش بره

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حیف از لطف هایی ک براش کردم و ندید ...دعام کن زیر دست این فسقلی کم نیارم ...خدا بزرگه ب همسرم گفتم ...

اصلن پیش شوهرت جوری وانمود نکن ک ب اونا نیاز داری بخدا درکتمیکنم مردا روشونم زیاده ی چیزیم طلب کار میشی این روزام تموم میشه بچتم بزرگ میشه ولی بزار بچه بدونه برا کسی بیتابیکنه  ک ازش محبت میبینه 

اسی باید تو رفتارای خودش جستجو کنه ببینه چیزی نگفته ک خانم بربخوره و مهر بجه از دلش بره

نه بخدا پدر شوهرم میگ این آدم مودی من سالها تحملش کردم درست نمیشه تو هم ازش دل بکن 

اصلن پیش شوهرت جوری وانمود نکن ک ب اونا نیاز داری بخدا درکتمیکنم مردا روشونم زیاده ی چیزیم طلب کار م ...

من بچه بودم مث اینک مثل دختر شما خیلی بیتابی مادربزرگمو میکردم کم کم از همون بچگی مامانم بهم گف ک اونا مارو دوس ندارن یا محبت نمیکنن چون مادربزرگم بین نوهاش فرق میذاشـ.نمیدونم کار مامانم درس بود یا غلط ولی خب ادماباید خودشونو کوچیک نکنن چ بچه چ بزرگ برا کسی تب کنی ک بهت محبت کرده باشه

اصلن پیش شوهرت جوری وانمود نکن ک ب اونا نیاز داری بخدا درکتمیکنم مردا روشونم زیاده ی چیزیم طلب کار م ...

آره دیگ باید از فردا شروع کنم و دیگ هیچ حرفی جلوی همسرم از خانوادش نزنم معلومه که جبهه میگیره 

من بچه بودم مث اینک مثل دختر شما خیلی بیتابی مادربزرگمو میکردم کم کم از همون بچگی مامانم بهم گف ک او ...

ی چیزی بگم خندت بگیره همش میگه ان شالله خدا ب اون پسرم دوقلو بده حالا پسره مجرد هنوز...‌یبار بهش گفتم آره برو ب اون بدبخت ها هم وعده بده بعد خندیدم گفتم مامان حنات دیگ رنگ نداره 

پس مادرشوهرت مشکلات روانی داره ولش کن

آره عزیزم مشکلات روحی روانی داره و مدام پنیک میشه حمله عصبی بهش دست میده آدم مهرطلبی همیشه خودشو ب آدم های میچسبونه ک نمیخوانش باورت نمیشه 

ن عزیزم مهر نوه ربطی ب رفتار عروس نداره من اینجوری برداشت کردم ک مادرشوهرش عقده ای هستش احتمالن ب عروسشم حسادت داره احتمالمیدم یا خودش افسردگی چیزی داره ک در این صورت باید انتظار نداشته باشی و رفت و امدتو کمتر کنی

ی چیزی بگم خندت بگیره همش میگه ان شالله خدا ب اون پسرم دوقلو بده حالا پسره مجرد هنوز...‌یبار بهش گفت ...

یا بگو شا فقط نوه رو نیومده دوس داری میاد دیگ حس مادربزرگی نداری مث اینک

ن عزیزم مهر نوه ربطی ب رفتار عروس نداره من اینجوری برداشت کردم ک مادرشوهرش عقده ای هستش احتمالن ب عر ...

آره عزیزم خودشم مشکلات داره پست بالاتر گفتم بله شدیداً بهم حسادت می‌کنه حتی همسرم هم میگ مادرم بهت حسادت میکنه 

آره عزیزم مشکلات روحی روانی داره و مدام پنیک میشه حمله عصبی بهش دست میده آدم مهرطلبی همیشه خودشو ب آ ...

😑پدرشوهرت ب این روز انداختتش لابد.پس بیچاره دست خودش نیس مریضه.فقط مناسبتارو برو دیگ نرو از دلش برا نوه اش تنگ شه خودش زنگ میزنه دعوت میکنه