2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید خیلی این توقع آزرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 78 پست
یا بگو شا فقط نوه رو نیومده دوس داری میاد دیگ حس مادربزرگی نداری مث اینک

وقتی بچم دنیا اومد شوهرم ماموریت بود قبلا بچه کارش ی چیز دیگ بود خلاصه تو ماموریت بود یعنی برا زایمانم نبود تا از اتاق عمل اوردنم رسید بعدم دو روز موند و رفت منم خواهرام کمکم بودن پیشم بودن تا ی هفته گذشت و مادر شوهرم روز سیزده بچم اومد با پدر شوهرم بهش گفتم مامان من ازت انتظار ی سوپ داشتم برگشت بهم گفت خب منم مریض شدم تو هم نکن برام بعد گفتم واا مگ من مریض شدم من بچه بدنیا آوردم..‌بعد رفت تو قیافه ک خدا نکنه من محتاج کسی بشم و فلان حتی پدر شوهرم بهش گفت چته تو مگ دخترم چی گفت انگار طلب‌کار هم شدی ازش....میخوام بهت بگم ک بدونی چطور ادمیه

😑پدرشوهرت ب این روز انداختتش لابد.پس بیچاره دست خودش نیس مریضه.فقط مناسبتارو برو دیگ نرو از دلش برا ...

نه بابا پدر شوهرم ماهههههههه ماه ی مرد تمام عیار ک مثلش رو زمین نیست بخدا ب شوهرم میگم یکم شبیه بابات نمیشدی😭😭 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی بچم دنیا اومد شوهرم ماموریت بود قبلا بچه کارش ی چیز دیگ بود خلاصه تو ماموریت بود یعنی برا زایما ...

با این مادرشوهر باید مث خودش تا کنی چقد عقده ای.یدونه نوه بشه تا سیزده روز نری ببینیش معلومه تز حسادت داره میترکه.حالشو بگیر کوتاه نیا تا الان ساده بودی بعد این بزن ب سلیطه بازی 

😑پدرشوهرت ب این روز انداختتش لابد.پس بیچاره دست خودش نیس مریضه.فقط مناسبتارو برو دیگ نرو از دلش برا ...

چیزی ک باعث شد حالش این باشه حسادته مادر شوهرم زنی بشدت حسود و نمیتونه خوشحالی کسی رو ببینه باورت نمیشههه دختر عموی پدر شوهرم نامزد کرد خیلی منو دوست دارن بعد من ک حرفشونو میزدم مادر شوهرم بهش فشار میومد از حسادت چشم خوشی کسی نداره شوهرم ک بچشه بهم میگ مادرم حسود 

با این مادرشوهر باید مث خودش تا کنی چقد عقده ای.یدونه نوه بشه تا سیزده روز نری ببینیش معلومه تز حساد ...

یجوری با بچه کار کن خودش بغل همچین مادرشوهری نره تا خواست گله کنه بگو بچه هرجا محبت ببینه میره اونجا

با این مادرشوهر باید مث خودش تا کنی چقد عقده ای.یدونه نوه بشه تا سیزده روز نری ببینیش معلومه تز حساد ...

بخدا می‌خوام این کارو کنم همش شوهرم میگ تو خانم معلمی تو ارشد داری خودتو با ی آدم ک سواد نداره مقایسه نکن در ننداز تو شخصیت داری الکی هندونه میندازه زیر بغلم 

چیزی ک باعث شد حالش این باشه حسادته مادر شوهرم زنی بشدت حسود و نمیتونه خوشحالی کسی رو ببینه باورت نم ...

من ک گفتم رفتاراش داد میزنه حسوده.بیشتر بسوزونش همین ک بچه رو نبری میفهمه

بخدا می‌خوام این کارو کنم همش شوهرم میگ تو خانم معلمی تو ارشد داری خودتو با ی آدم ک سواد نداره مقایس ...

شوهرت برا راحتی خودش میگه.خانم معلم نباید از حق خودش دفاع کنه بزاره بچش اذیت شه.

یجوری با بچه کار کن خودش بغل همچین مادرشوهری نره تا خواست گله کنه بگو بچه هرجا محبت ببینه میره اونجا

شوهرم بهم میگ نرو خونش من کاری ندارم بهت امشب بهش گفتم هر چی میکشم از توعه یبار ب مادرت نمیگی این چ رفتاری داره گفت نمیتونم باهاش بجنگم اون مادرم گفتم پس منم زنتم بمن هم ارزش بده گفت نرو خونش دیگ

من ک گفتم رفتاراش داد میزنه حسوده.بیشتر بسوزونش همین ک بچه رو نبری میفهمه

دیگ نمیرم بخدا از فردا ذهن بچه رو میبرم سمت چیزای دیگ اینقدر سرگرمش میکنم اسمش یادش بره....چند تا هم انیمیشن براش دانلود میکنم بزارم حداقل یکم تلویزیون هم بیینه

شوهرم بهم میگ نرو خونش من کاری ندارم بهت امشب بهش گفتم هر چی میکشم از توعه یبار ب مادرت نمیگی این چ ...

خوبه باز شوهر من بود میگف غلط بکنی خونه مادرم نری.اونقد نرو بزار خودشون زنگ بزنن بچه رو بیار ببینیم

دیگ نمیرم بخدا از فردا ذهن بچه رو میبرم سمت چیزای دیگ اینقدر سرگرمش میکنم اسمش یادش بره....چند تا هم ...

اره بابا زنگ بزن ب خواهرات مامانت تصویری حرف بزن بزار بچه اونارو یادش بره.

بابا از خداشه نبرم فکر کردی براش مهمه

اره معلومه از خداشه نرید ولی توام با رفتنت خودت سبک میشی بچه ام اذیته اینجوری همم عزت نفس بچه پایین میاد هی یکیو بخواد اون محبت نکنه سرکوب میشه ولی فاصله بهترین راهه باز شما خودت با سوادی

اره معلومه از خداشه نرید ولی توام با رفتنت خودت سبک میشی بچه ام اذیته اینجوری همم عزت نفس بچه پایین ...

آره دیگ نمیرم الانم زیاد نمیرفتم همیشه سرکارم ی پنج شنبه ی نصف روز میرفتم خونش ک همونم دیگ نمیرم