2777
2789
عنوان

دو شبه بی دلیل اینطوری میشم

86 بازدید | 17 پست

ترس و اظطراب و استرس شدیییید بدون دلیل

تپش قلب

بی قراری

سرشب یک پرانول 10 خوردم

خوابم نمیبره

حالم خیلی بده

دلم میخواد شوهرمو بیدار کنم بگم میترسم..دلم نمیاد خیلی بد خواب میشه گناه داره

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

خونمون ویلاییه

حیاطمون خیلی بزرگه،فقط تروخدا چیزی نگین بیشتر بترسم

هی میرم از پنجره تو حیاطو نگاه میکنم،بیقرارم

دیشبم خونه کسی بودیم برا خواب تا صبح همین بود حالم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دندونم از درد داره میترکه بروخداتو شکر کن

ای وای

دندون درد خیلی بده

منم قلبم داره از دهنم میاد بیرون

یکم دارچین بریز رو دندونت

یا اگه میخک داری بزار روی دندونت

بسم الله بگو 

ولا حول ولا قوه الا بالله رو زیاد بخون خود بخود آروم میشی 

ایه الکرسی هم خیلی جوابه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

😐با اینایی که گفتی من تنهام شوهرم سرکار ترس تو دلم افتاد عههه

من از حیاطمون خیلی میترسم

نمیدونم

دو شبه اینطوری شدم

بسم الله بگو ولا حول ولا قوه الا بالله رو زیاد بخون خود بخود آروم میشی ایه الکرسی هم خیلی جوابه

مرسی عزیزم

حتما میخونم

شنیدم یه دستمال کاغذی لول کن یا مچاله بعد سرشو آتیش بزن مواظب باش بعد سریع فوت کن خاموش شه میگن دودش ...

اگه بد اموزی نداره

منم شنیدم سیگار خوبه چون نیکوتین داره

پ.ن:دخانیات خیلی بده و سرطانزاست😐

عزیزم شوهرت بغلته دیگ ترست چیه ما دوتا حیاط داریم خونمون دوطرفس و بزرگ فقط شوهرم هست یذره هم ترس ندا ...

نمیدونم بخدا

دوشبه اینطوری شدم

سابقه نداشته

ممکنه بخاطر قبل پریودی باشه؟