سلام خانما کسی هست ختم صلوات ب نیت ازدواج و خوشبخت شدنم ب این زودیا ب امید خدا
تو مدت یک هفته روزی ۱۰۰تا بگیره (اسمم زینب هستش)
منم ب نیتش ب امید خدا تو نماز شب اسمشو میگم و دعاش میکنم
هرکسی موافقه اسم کوچیک و نیتشو بگه ک یادداشت کنم
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط یک هفته روزی صدتا؟من هستم اسم فاطمه التماس دعا💚
اره عشق دلم اگه زحمتت نیست
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
چندساله اگه خدا قبول کنه فقط وتر و شفع رو میخونم بعضی وقتا هم فقط شفع اونم ب صورت نشسته
صلوات ن اما حشر روزی یکدونع میخونم برات تا یک هفته
اسمتونو با حاجتت بگو لطفا عزیز دلم
فقط یک هفته روزی صدتا؟من هستم اسم فاطمه التماس دعا💚
ففاطمه جان لطفا حاجتتو بگو
چون چندتا فاطمه دارم
خواهش میکنم انشالله حاجت رواشین برای منم نمازهای شبتون دعا کنین حاجتم براورده شه🌱واینکه از امشب شر ...
اگه زحمتی نیست براتون
ان شاءالله ک حاجت روا بشی ب امید خدا