2777
2789
عنوان

خانما اثاث کشی دارم بچه ام دست زد تو آب کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 54 پست
می‌بردی دکتر!

الان یهو اینجور شد

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با چی میشستیمواد شوینده چی بوده

مواد شوینده نداشت آب خالی بود

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
الان یهو اینجور شد

خوب  الان  ببر  که  بچه  اذیت  نشه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اسباب کشی با بچه خیلی سخته . من بخاطر همین از مستاجری دراومدم و با هر آنچه که داشتم تو یه محله پرت و ...

وایییی خیلی من دوتا بچه دارم بخدا پدرم در اومد

فکر نمیکنم مشکلی داشته باشهولی اگر دیدی تا صبح حالش بده حتما ببرش دکتر

ار حتما میبرم 

نه شیطنت ک کرده پدرمو در آورد ولی همش دستش زد تو چیزای کثیف واییی خدا دارم دیوونه میشم

مهم نیست بابا بدنش قوی میشه 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بهش شیر بده

شام نخورد فقط شیر خودمو میخوره

مهم نیست بابا بدنش قوی میشه

ترو خدا دعا کن ی وقت چیزیش نشه

الان یهو اینجور شد

ساعتو ببین بیحال نمیشد جای تعجب داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ترو خدا دعا کن ی وقت چیزیش نشه

هیچیش نیست خیالت راحت باشه بگیر بخواب فردا سرحال بیدار میشه پدرتو درمیاره توهم شب نخوابیدی حرص میخوردی از پسش برنمیای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ساعتو ببین بیحال نمیشد جای تعجب داشت

خسته ام ک هست 

ولی بالا آورد انگار ی خورده ام تب داره ترسیدم