2777
2789
عنوان

اگه معماری داخلی می خونید بیاید

60 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من جز انتخاب هام این رشته هست  میشه لطفا از بازار کار بگید خوبه یا ن ؟ و اینکه به جز هزینه شهریه ، پروژه ها و هزینه این رشته مثل معماری بالا هست یا خیر؟ممنون میشم راهنمایی کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی من برم دانشگاه یه سری وسایل و ابزار باید بخرم مثل رشته معماری یا با سیستم ؟

باز بستگی به دانشگاهمون داره ولی به هر حال ماکت و ... میخواد

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

حتی کاملا با سیستم هم باشه یه سیستم خوب و رندرینگ میخواین

پس فکر کنم باید بیخیالش بشم چون نمیتونم هزینه دانشگاه و وسایل تامین کنم تا ۴ سال 

ببخشید شما رشته ای که بازار کار داشته میدونید بهم معرفی کنید خانمم  میخوام بعد تحصیل برم سرکار خیلیا میگن برو حسابداری 

پس فکر کنم باید بیخیالش بشم چون نمیتونم هزینه دانشگاه و وسایل تامین کنم تا ۴ سال ببخشید شما رشته ای ...

رشته ای بخون که حالتو خوب کنه ،رشته ای که به تیپ شخصیتی بخوره.

رشته ای مثل معماری واسه همه خوب نیست.

اول ببین چه تیپ شخصیتی داری.

مثلا یک برونگرا به هیچ عنوان نمیتونه یه برنامه نویس حرفه ای بشه

پس فکر کنم باید بیخیالش بشم چون نمیتونم هزینه دانشگاه و وسایل تامین کنم تا ۴ سال ببخشید شما رشته ای ...

دانشگاه رفتن صرفا واسه بازار کار نیست

یه رشته ای مثل حسابداری را با گذروندن یک دوره هم میتونی شاغل بشی

رشته ای بخون که حالتو خوب کنه ،رشته ای که به تیپ شخصیتی بخوره.رشته ای مثل معماری واسه همه خوب نیست.ا ...

من رشته خودم هنر بوده به هنر علاقه دارم ولی بخاطر هزینه های بالا متریال نگرانم 

ممنون از راهنماییت

من رشته خودم هنر بوده به هنر علاقه دارم ولی بخاطر هزینه های بالا متریال نگرانم ممنون از راهنماییت

چرا از خودش پول در نمیاری و دانشگاهتو ادامه بدی؟

خب من باید یه رشته ای بخونم‌که تخصص داشته باشم که بتونم‌کار کنم ، کنار تحصیلم میخوام‌کار کنم ولی کار ...

چرا مرتبط نباشه؟

چرا از خود هنر پول در نمیاری؟