2777
2789
عنوان

عقب مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 33 پست
همین الان قبل شما یکی تاپیک زده بود از جو سایت گله میکردمن نمیدونم این همه نازاضی از جو سایت هستدقیق ...

عزمزم مم اصلا اینجا نمیام😂ولی دیروز یه چیزی سرچ کردم وارد اینجا شدم و یکمی گشتم حالم بهم خورد

اول با کفش های یکی راه میرن بعد اااگه تونستن قضاوت میکنن

ولی در کل اصل حرفت چندان بد نیست نباید تو محیط های که انرژی منفی میدن زیاد موند اینجا زنا میان درد و دل میکنن نمیتونی خیلی راحت میتونی که نیای،همونجور که تو اینستا فخرفروشی میبینی اگه اذیتت میکنه نبین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول با کفش های یکی راه میرن بعد اااگه تونستن قضاوت میکننولی در کل اصل حرفت چندان بد نیست نباید تو مح ...

من اینستاگرام دارم ولی خب بازم مثل شماها عقب مونده نیستم بلاگرهارو دنبال کنم و دروغای بقیه رو گوش بدم 

محتوای خوب توی اینستاگرام اصلا کم نیست عزیزم چشماتو باز کن یکم 

زنای اینجا هم خودشون عزت نفس خودشون رو میارن پایین اینقدر به ضعیف بودن عادت کردن اینقدر فکر کردن قراره یه مرد بیاد نجاتشون بده 

اینا کله اشون باد داره ما عمری کف مغازه هارو سابیدیم میدونیم ذلت چه طعمی داره

مهم نیست چجوریه

فقط میگم همیشه فکر نکنیم خیلی خوبیم 

هممون به سری ایراد داریم

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
مهم نیست چجوریهفقط میگم همیشه فکر نکنیم خیلی خوبیم هممون به سری ایراد داریم

نگفتم من عالیم منم خیلی مشکل دارم ولی خودمو کوچیک نمیکنم و از این ویژگی ام خیلی آسیب هایی که میتونستم ببینم رو ندیدم پیشنهاد میکنم کلتون رو از برف بیارین بیرون ببینین حمال و آویزون کسی نبودن چه معنایی واره

راستش دروغ نمیگی. خیلی بیچاره و خودحقیر اینجا وجود داره. من تو تاپیکشون نمیرم. اصلاً دیگه قصد نجات و ...

منم همین رو میگم 

طرف خودش میاد خودشو جلوی شوهر و خانواده شوهرش کوچیک میکنه 

به حرفای چهارتا آدم احمق گوش میده و براشون نظر هرکس مهمه 

فکر میکنن داستان سیندرلا و.. راست بوده 

آخه زن پاشو خودت خودتو نجات بده 

انگار هرکس خودشو نجات داده پشتوانه داشته...

اوج بیشعوری هست که یه نفر به خاطر اینکه بچه اش پسر نباشه ناراحت بشه 

وااای 

من اینستاگرام دارم ولی خب بازم مثل شماها عقب مونده نیستم بلاگرهارو دنبال کنم و دروغای بقیه رو گوش بد ...

شما ب جای اینکه ب خودتون غره بشین که بلاگر فالو نمیکنین یکم روی شعور ارتباط جمعیتون کار کنید براتون بهتره ادم عقب مونده باشه بهتره تا بیشعور

اینجا همه منتظر مردها برای نجاتشون نیستن خیلیاشون مجبورن تو واقعیت جامعه زندگی کنن و با مشکلاتشون تو زندگیشون سرو کله بزنن اکثر تاپیک هایی که شما ازشون ب بدترین شکل انتقاد کردین جنبه درد دل و تنهایی داره

منکر اینکه خیلی از تاپیک ها هم بی فایده و نامناسب هستند نمیشم به هر حال فضای مجازیه دیگه

منم همین رو میگم طرف خودش میاد خودشو جلوی شوهر و خانواده شوهرش کوچیک میکنه به حرفای چهارتا آدم احمق ...

میدونم چی میگی. بعضی وقتا ناراحت میشدم و دلم می سوخت براشون، اما به نظرم اینا(همشون نه، بی توهین) آخر با عواقب همین فکرای عقب ماندشون روبرو میشن‌.

زن هایی که حقارت و ساده بودن رو قبول نکردن؛ می تونن برای بقیه الگو باشن و شاید نشون بدن که راه دیگه ای هم هست. 

ردم واقعاً 

نگفتم من عالیم منم خیلی مشکل دارم ولی خودمو کوچیک نمیکنم و از این ویژگی ام خیلی آسیب هایی که میتونست ...

منم پیشنهاد میکنم این پیشنهاد خیلی مودبانتونو با همون ادما درمیون بذارید!

چون بنده هیچ جا اشاره ای به حمال یا اویزون بودن نکردم.

خوب بخونید و خوب درک کنید تا دچار اشتباه و پرخاش نشید

اینم نصیحت دوستانه من به شما

شب خوش🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)