2777
2789

بیاین بگید پسری که عاشق یه دختر میشه چه خصوصیات و رفتارهایی داره ؟ اصلا میشه این ویژگیا رو به همه نسبت داد 

زدم گوگل نوشته بود تند حرف میزنه

جلسه دوم خواستگاری نامزدم تند حرف میزد منم گفتم وااای عاشقم شده 🤣

بعد ی مدت فهمیدم اینا از طایفه پدری همینجورین تند حرف میزنن🤣

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توجه توجه توجه توجه میکنه بهت 

مردا همه چیو بلدن ولی فقط واسه یک نفر اون ورژنشون رو رو میکنن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

نمیشه اما اکثرا به اون دختر نمیخوام آسیب بزنن با خجالت به اون دختره نگاه میکنن حتی اگه عوضی روزگارم باشن ولی باز تو جسماشون یک شرمی هست هرچی دختر هوس کنه براش می‌خرن دوست دارن به چشم دختر جنتلمن باشن 

همه جوره برای خوشحال بودنش تلاش کنه براش همه چی اهمیت داشته باشه خوردن پوشیدن سرما نخوردنش مراقبت کردن ازش حتی اگ دوربرد ازت بازم ب فکرهمه چی باشه وبرای بدست اوردنت کلی تلاش کنه وبدستت بیاره اونی ک بدستت نیاوردیعنی دوستت نداشته

نخواستین بشه دیدین شد   
همه جوره برای خوشحال بودنش تلاش کنه براش همه چی اهمیت داشته باشه خوردن پوشیدن سرما نخوردنش مراقبت کر ...

اگه بگه کنارتم تنهات نمیزارم ولی هیچ تلاشی برای رسیدن بهت نکنه چی ؟ یعنی هنوز زوده یا تو فکرشه یا شرایطش مهیا نیست یا الک💔ی میگه

وای قشنگ تو نگاهش معلومه لامصب 🤣🤣🤣

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
اگه بگه کنارتم تنهات نمیزارم ولی هیچ تلاشی برای رسیدن بهت نکنه چی ؟ یعنی هنوز زوده یا تو فکرشه یا شر ...

همه چی ب عمل کردنش ربط داره فقط گول نخورگلم اینکه بگن بفکرم واینا نه فقط عمل کنه معلوم میشه 

نخواستین بشه دیدین شد