2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نگن اسم بچت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4510 بازدید | 170 پست

خدایی انقدر میگید اسم‌جدید بزار...90درصد این اسامی جدید برای اینکه بدونیم معنیش چیه یا حتی تلفظش چجوریه باید بزنیم گوگل تا بفهمیم

کاری ندارم به مذهبی بودن یا غیر مذهبی ولی کلا معنی اسم ادم باید جوری باشه که ملموس باشه و احتیاجی به سرچ کردن نداشته باشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
اتفاقا میخواستم واسش بنویسم امیرعلی بزاره علی خالی حداقل تا سی سالگی اون بچه مناسب سنش نیست

امیر علی هم قشنگه ولی به نظرم اسم تک بهتر باشه تا دو اسمی .باز به امیر علی فکر میکنم 😁

ششمین کاربری 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسامی مذهبی خیلی زیبا هستند و قطعا برای پدر و مادر ارزشمند.

اما منم با نظر اون خانم که گفتن به آینده هم فکر کنید موافقم.

لزوما همه اسم های به روز عجق وجق نیستند و اسامی زیبا و اصیل هم بینشون پیدا میشه.

من دوستانی دارم که توی این سن اسمشون رو عوض کردن 

نسل آینده هم متفاوت تر از الان خواهد بود

به این موضوع هم فکر کنید و اگه اسم مذهبی هم دوست دارید بذارید اسم به روز تر و متفاوت تری انتخاب کنید تا به قولی مجبور نشن توی محیط اجتماع با فامیلی صدا کنن و به اسنم صداش بزنن.

بازم صلاح با شما مادر عزیزه♥️

ان‌شا‌الله که نامدار باشه عزیزم

خدایی انقدر میگید اسم‌جدید بزار...90درصد این اسامی جدید برای اینکه بدونیم معنیش چیه یا حتی تلفظش چجو ...

فامیلمون اسم پسرشو گذاشته آرون دخترشو یوتاب .خیلی سخته من می‌خوام صدا میزنم همش باید کمی فکر کنم

ششمین کاربری 😒

خدایی انقدر میگید اسم‌جدید بزار...90درصد این اسامی جدید برای اینکه بدونیم معنیش چیه یا حتی تلفظش چجو ...

اخ گفتی بخدا بعضی ها فک میکنم اسم امروزی بزارن رو بچه به بچه لطف کردن،یه اسمی میزارن میزنی گوگل گوگل میگه یه لحظه صبر کن ببینم چیه،بعد میگه خدا لعنتت کنه الان برای این من چه معنی بدم دلیل شده

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
چرا فکر می‌کنید اسم علی قدیمیه ولی اسمهای دیگه جدید هستند،هر اسمی که شما بگید از سالها پیش وجود داشت ...

آها الان به خاطر نطق شیوای شما شما تو صورت مسئله تغییری ایجاد شد؟؟

اسم قدیمی هرکاریش هم کنی قدیمیه و از یه جایی به بعد باید تو جامعه کمرنگ بشه

واقعا تعصب بیجاتون رو درک نمیکنم

میگم اینجا میگی اسم پارسی بزار ،بعد روز زن هم انتظار کادو دارین،واقعا بعضی اسم ها مثلا پارسی هیچ زیب ...

بله خودم اسم بچه هامو پارسی گذاشتم 

هم اینکه روز جهانی زن که هر سال (۸ مارس ) هستش 

نه اون روز زنی که شما مد نظرته 😄

بله از همسرم اون روز انتظار هدیه دارم 

از نطر منم  بعضی اسم های عربی هیچ زیبایی ندارن

یکی عربی دوست داره یکی پارسی بهش احترام بذار!

اسامی مذهبی خیلی زیبا هستند و قطعا برای پدر و مادر ارزشمند.اما منم با نظر اون خانم که گفتن به آینده ...

یعنی به نظر شما ممکنه در آینده از اسمش خوشش نیاد؟آخه از بچگی علی رو دوست داشتم .تازه اسم نامزدت قبلیمم بود دیگه روم نمیشد به شوهرم بگم علی بزاریم .شوهرم خودش پیشنهاد داد منم فوری گفتم باشه 🥴

ششمین کاربری 😒

یعنی به نظر شما ممکنه در آینده از اسمش خوشش نیاد؟آخه از بچگی علی رو دوست داشتم .تازه اسم نامزدت قبلی ...

حالا که اسم نامزد قبلیت هم بوده که اصلا نزار 

همه که قاعدتا به گوششون نمیرسه پیشنهاد شوهرت بوده ممکنه هزار جور چرت و پرت بگن

اخ گفتی بخدا بعضی ها فک میکنم اسم امروزی بزارن رو بچه به بچه لطف کردن،یه اسمی میزارن میزنی گوگل گوگل ...

دقیقا..خیلیاشون هم اصلا خوش اوا نیستن فقط چون جدیده میگن باکلاسه.بعضی اسم‌ها که حتی برای دونستن جنسیتش‌ هم باید سرچ کرد😂😂

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
یعنی به نظر شما ممکنه در آینده از اسمش خوشش نیاد؟آخه از بچگی علی رو دوست داشتم .تازه اسم نامزدت قبلی ...

موضوع دارک شد اصلا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

به نظرم به خاطر احترام به همسرتونم که شده حداقل از اسم علی که اسم نامزد قبلیتون بوده تجدید نظر نکنید

اون پسر ثمره ی عشق شما دو نفره خوب نیست خاطره ی یکی دیگه همراهش باشه 

میفهمم، بعضی از اسامی ممکنه از گذشته توی ذهن ما باشن و برای بچه‌مون در نظر گرفته باشیم، الان منم با اینکه تازه ازدواج کردم اسم بچه‌م رو انتخاب کردم با همسرم😂

ولی از نظر من اسم در اینده برای بچه خیلی مهمه، اسم خودم نسبت به سنم زیباست و همیشه از پدر و مادرم تشکر میکنم و مثلا سرکلاس و دانشگاه اسمم رو صدا میکنن حس خوبی دارم.

مثلا همیشه فاطمه هارو با فامیلی صدا میزنن ولی منو به اسم خودم.

به‌نظرم نسل آینده هم متفاوت تر از ما فکر میکنند.

میگم اگه اسم مذهبی دوست‌دارید اقلا به روز‌ترش رو انتخاب کنید که اون بچه هم راضی باشه.

در این خصوصم که اسم نامزد قبلیتون رو میخواید بذارید به‌نظرم تجدیدنظر کنید، گذشته‌هارو به الان نکشونید، قطعا دل همسرتونم راضی نیست، همونطور که اگه اون این حرکت رو میزد شما دلتون راضی نمیشد حاصل عشق و ازدواجتون همچین اسمی داشته باشه♥️

حالا که اسم نامزد قبلیت هم بوده که اصلا نزار همه که قاعدتا به گوششون نمیرسه پیشنهاد شوهرت بوده ممکنه ...

نه از اون لحاظ.خیلی وقته از اون قضیه گذشته .کلا از بچگی اسم علی رو دوست داشتم ولی خب به شوهرم نگفتم که بد فکر نکنه.خودش گفت علی چطوره ؟منم خوشم اومد 

ششمین کاربری 😒