سلام دوستان من باردارم و تصمیم گرفتیم انشالله اسم بچمون رو علی بزاریم.من به شوهرم گفتم به کسی فعلا نگیم همش بگیم فعلا تصمیم نگرفتیم منتها اسم رو بچه هام لو دادن 🤦حالا از اون موقع مادرشوعرم پدر شوهرم خواعرشوهرم همش میگن علی قدیمی شده .ما هم گفتیم تصمیم گرفتیم دیگه.امشب باز برای بار دهم مادرشوعرم گفت علی بده منم فقط نگاهش کردم و چیزی نگفتم .به نظرتون چی بگم ولم کنن دیگه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اصلا به کسی ربطی نداره فقط پدر مادر حق دارن انتخاب کنن و اینکه بقیه حق نظر دادن ندارن حتی اگر اسمی قدیمی باشه دو نفر تصمیم گرفتن خوششون اومده انتخاب کردن... هرکس نظر میده برای بچش انتخاب کنه نه برای بقیه سلیقه ها مثل هم نیست قرار نیست به سلیقه دیگران انتخاب کنید... و اینکه اسم علی هیچوقت قدیمی نمیشه و قشنگه
میگم اینجا میگی اسم پارسی بزار ،بعد روز زن هم انتظار کادو دارین،واقعا بعضی اسم ها مثلا پارسی هیچ زیبایی ندارن یه چیز عجیب غریب میگن و یه معنی زیبا میچسبونن بهش که اصلا معلوم نیست همون معنیش باشه،یکی اسم ایرانی دوست داره یکی عربی
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
خدا حفظشون کنه نامدار باشن هرسه تاشون . جواب اونارو فقط بسپار ب همسرت چون تو هرچی بگی فک نکنم قانع ب ...
مرسی عزیزم اگه بچه هام لو نمیدادن تا لحظه آخر میگفتم هنوز تصمیم نگرفتیم چون هر بار منو میبینن میگن علی نزار .دو سه بار گفتیم تصمیممون قطعیه ولی ول نمیکنن دیگه این آخرا شوهرم میگه ولشون کن فقط نگاهشون کن و لبخند بزن 🥴