2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 101889 بازدید | 1113 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هر آدمی که توی کشور مورد علاقم هست حتی فقیرهاشون ‌، بی پول هاشون ‌ آرزومه اونحا بودم ولی فقیر بود ...

اگ مشکلی نداری میگی کدوم کشور ؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

حسودی نیست ولی نسبت به یکی از بچه های فامیل خیلی حساسم چون از بچگی یجورایی باهاش مقایسه می شدم مدام از طرف خانواده و الان ناخودآگاه حس خوبی بهش ندارم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یه دوستی داشتم خیییییلی خوشگل و پولدار بود! قبلا به اون حسودیم میشد. بعد که فهمیدم پولشو چجوری بدست میاره دیگه حسودیم نشد 

یه دوست دیگه هم داشتم خیلی آزاد و مستقل بود. به اینکه هرکاری میخواد بکنه میتونه حسودیم میشد چون خودم تو محدودیتم. ولی بعد که فهمیدم چیکارا میکنه دیگه حسم رفت

این دوتا کلا برام تجربه شدن و دیگه به کسی حسودی نمیکنم چون میدونم یه چیزایی هست که من نمیدونم

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
به کسایی که خونه ی خوب دارن پدر خوب و حامی دارن داغ عزیز ندیدن

واقعا اینا خیلی مهمن تو زندگی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

دقیقا دقیقا منم همچین شخصی ک ۴ ساله غبطه میخورم بهش میشه بگی کیه؟

راستش یه نویسنده‌س....

که تو ایرانم نیست انگلستانه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ب خیلیا

ب همه اونایی ک بدون فکر خرج میکنن

من برا خرید ی چوب شور هم کلی ی قرون دو هزار میکنم ته تهشم نمیخرم

ب اونایی ک ایفون میخرن درسته الان پولشو ندارم ولی اگه داشتمم نمیخریدم میگفتم بدم طلا بره بالا

ب اونایی ک ب خودشون میرسن غافل از اینکه شوهراشون کجا قراره بیاره ب اونایی دماغ عمل میکنن ناخن میکارن ژل میزنن لباس میخرن لباس های گرون و مارک 

ب اونایی ک عاشقانه ازدواج کردن و برا بهم رسیدن تلاش کردن 

ب اونایی ک تو شهر کوچیک و محدود نبودن

ب اونایی ک خانوادشون درکشون میکرد

و...

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

به جاریم حسودیم میشه چون پی گشت وگذاره هرچی میخواد میخره میپوشه ماشینهای صفر سوار میشه بعد ما با جمع کردن وقناعت وکم پوشیدن و گشتنو خونه مادر شوهر نشستن و و... خونه میسازیم اون بادکرده با مادرشوهر و قهره