2777
2789

سلام بچه ها

نمره ی قبولی تو کارشناسی برای درسای عمومی و تخصصی با هم فرق داره یا برای همه ی درسا یکسانه؟

چنده ؟ 10 هست یا بیشتر  ؟ 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام نه نمره اش فرقی نداره. ۱۰ هست.یه سوال ازتون بپرسم؟ شما میدونید چجوری میشه به بخش خصوصی نی نی یا ...

پبام  بفرستی  میره  براشون 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سلام نه نمره اش فرقی نداره. ۱۰ هست.یه سوال ازتون بپرسم؟ شما میدونید چجوری میشه به بخش خصوصی نی نی یا ...

سلام عزیزم

فکر کنم نیاز به ارسال درخواست دوستی نیست 

همینکه رو ارسال پیام بزنید میتونید پیام بدین بهشون

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

فرق میکنه گلم ما وزارت بهداشتی ها ۱۲  بقیه ۱۰

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نمره باید کمتر از ده نباشه 

اگه باشه یعنی اینکه اون درس رو افتادی متاسفانه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فرق میکنه گلم ما وزارت بهداشتی ها ۱۲ بقیه ۱۰

رشتتون چیه ؟

سلام عزیزم فکر کنم نیاز به ارسال درخواست دوستی نیست همینکه رو ارسال پیام بزنید میتونید پیام بدین بهش ...

میخواستم بهشون تکست بدم که تاپیکم رو حذف کنن و خیلی عجیبههه رفتم توی تاپیک دیدم یه گزینه حذف تاپیک هست! فکر میکردم اینجا نمیشه هیچی رو حذف کردددد🤣 الان شما میشه ببینی من تاپیکی دارم یانه لطفا؟

رشتتون چیه ؟

پیراپزشکی من الان دکترا میخونم ولی کارشناسی حداقل نمره ۱۲ ارشد ۱۴ دکترا۱۶

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میخواستم بهشون تکست بدم که تاپیکم رو حذف کنن و خیلی عجیبههه رفتم توی تاپیک دیدم یه گزینه حذف تاپیک ه ...

تایپک نداری 

ولی نمیشه تایپکو حذف کزد مگر اینکه هیچ کامنتی نداشته باشه