2777
2789
آخه باهم اوکی بودیم و واقعا دوستم داشتمن خرابش کردم و پشیمونمالبته نه عمدا الان برگشته ولی خب امیدند ...

بمون ببین چی میشه دیگه

منم مث تو رابطه داشتم ولی طرف مقابل لیاقت نداشت و شد عذاب واسم

همه غلط به جز اونکه گفتی فکرم درگیرهنه با مشت نمیکوبم به جایی چه قدر خشن منو تصور کردی😂من حس میکنم ...

حسه دیگه عزبزم

منم فعلا باید کار کنم روش تا مث قبل شه😂

اره افرین درست بود فقط مثبت نههه

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمون ببین چی میشه دیگهمنم مث تو رابطه داشتم ولی طرف مقابل لیاقت نداشت و شد عذاب واسم

اونم پیش خودش میگه من صدرصد لیاقت نداشتم

ولی خب دوستش دارم

نمیخواستم اینطوری شه 

از یه طرفم داغونم نمیتونم فراموشش کنم سخته برام

اره حس شیشمم قوی تر هم هس از رو رفتار اخلاق و ... میتونم بفهمم چطور ادمی هس

ابوالفضل هم کلاسی و دوست صمیمی ام بود البته فقط دوست عادی الان چند روزه نسبت بهم خیلی سرد شده چرا؟؟؟؟؟

پیراپزشک🤍💉🩺

اونم پیش خودش میگه من صدرصد لیاقت نداشتمولی خب دوستش دارمنمیخواستم اینطوری شه از یه طرفم داغونم نمیت ...

فراموش کردن ک سخته ولی مث اب خوردنه

من بعد ۴ سال رابطه الان ۳ سالی هس ک کات کردیم من تو فکرشم هنو ولی اون چی دنبال این پسر اون پسر دانشگا و ...

فقط من نابود شد زندگی و روح و جسمم و ایندم