2777
2789
فراموش کردن ک سخته ولی مث اب خوردنهمن بعد ۴ سال رابطه الان ۳ سالی هس ک کات کردیم من تو فکرشم هنو ولی ...

وقتی تو فکرشی یعنی کامل فراموشش نکردی

فراموش کردن واقعا سخته من ۲ سال باهاش بودم 

اون اومد طرفم ولی مثل قبل نیست ازم نا امید شده

رو تمام ابعاد زندگیم تاثیرگذاشته تاثیر منفی

نمیدونم چطوری اوکی شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مربوط به ماجرای فالو کردن علی میشه ؟اونم هم دانشگاهی ام هست . حس اون چیه ؟اشتباه نکردم فالوش کردم؟حس ...

حس میکنم فک میکنی علی میخوادت ولی ابولفظلم میخوادت یا شایدم علی ب ابولفظل گفته ک سرد شه باهات 

ابوالفضل هم کلاسی و دوست صمیمی ام بود البته فقط دوست عادی الان چند روزه نسبت بهم خیلی سرد شده چرا؟؟؟ ...

به دختر خاله داره؟

حس میکنم به یکی تو فامیل از قبل علاقه مند بوده ک اون نمیخاستتش

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
وقتی تو فکرشی یعنی کامل فراموشش نکردیفراموش کردن واقعا سخته من ۲ سال باهاش بودم اون اومد طرفم ولی مث ...

تو فکرشم چون من روح و جسم و پول و زندگیم وسط بود اون فقط اومده بود شهربازی

حس میکنم فک میکنی علی میخوادت ولی ابولفظلم میخوادت یا شایدم علی ب ابولفظل گفته ک سرد شه باهات

اره دقیقااااااا😭😭😭

جدیدا این حس رو داشتم که خوش رفتاری اش باهام فراتر از دوستیه و بهم حسایی داره تهش کدوم میاد جلو لطفا هر چی حس می کنی بگو 😭😭😭💙💙💙💙💙

پیراپزشک🤍💉🩺

ع جدی درست بود همش؟حس شیشمم فک کنم کامل شده🤣

ارع حالا تهش چی میشه؟

چیزی که خودم حس می کردم علی از من خوشش اومد و ابول رو واسطه کرده بود باهام حرف بزنه ؟فهمیدی 🥲💔💔💔

پیراپزشک🤍💉🩺