2777
2789

حقوق میخونم دانشگاه سراسری خانوادم گیر دادن که برو حسابداری حقوق بازارکار نداره😭

خدایا چجوری قانعشون کنم که بزارن تو این رشته بمونم😭

یک سال به امید این رشته برای کنکور درس خوندم که قبول بشم😭

حسابداری رو برو اموزشگاه یاد بگیر با همون مدرک میتونی مشغول به کار شی 

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بچه ای بقیه برات تصمیم بگیرن؟

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بخدا مخمو دارن میخورن اصلا نمیتونم تمرکز کنم رو درسام دیگه همش حرف میزنن

تمرکز کن. اهمیت نده.

خودت دودل شدی اگرنه اگه قاطع باشی کسی حرفی نمیزنه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

انقدررررر ینی نمیفهمن؟ خودت سرزبون دار و با جربزه هستی یانه؟

انقدر باهاشون صحبت کردم ولی اصلا گوش نمیدن چون دوست مامانم دخترش حسابداری میخونه بهش گفته حقوق خوب نیست حالا خود دخترش رتبش نرسیده بیاد حقوق میخاد مامان منو دلسرد کنه معلوم نیست چی بهش گقته این چند روز مامانم گیر داده به تغییر رشته