2777
2789
عنوان

یک هفتس با شوهرم قهرم بخاطر تولدم

313 بازدید | 30 پست

تولدش تابستون بود منم خانه دارم پولی ندارم اما پس اندازی ام ک داشتم کادوی خوبی براش گرفتم کیک و بادکنک و اینا براش سفارش دادم اوردن و همه چی عالی استوری گذاشتم جداگانه روز تولدش براش متن عاشقانه فرستادم

بعد من اون هفته تولدم بود هی هروز میگفت پول ندادن پول ندارم میگفتم فلان چیزو بخر میگفت پول ندارم

پولاشو واسه چیزای مزخرف بلده خرج کنه ولی من نه

نه تبریکی ن استوری ن پیامی ن هیچیییی حتی یه جعبه شیرینی ام نخرید یعنی ارزش اونم نداشتم من؟

منم بهش گفتم انتظار ازت نداشتم بعد دوروز واسم گل آورد ک دیگه بدردم نمیخوررد باهاش سر سنگینم من هر مناسبتی ک بود چ نامزد بودیم چ الان ک سر زندگیمونیم براش کم نزاشتم ولی این حق من نبود ک ارزش نداشته باشم

نمیدونم گاهی وقتا فک میکنم شاید من اونی نیستم ک بخواد این کارارو واسش کنه....

اتفاقا ارزشت بالاست منتهی برای بعضی آقایون این چیزا مهم نیست و نمیدونن که چقدر پایه های زندگی رو سست میکنن با این ندانم کاریشون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ سااله زنشم هنوز یه کادو بهم نداده اونوقت من تولد و روز مرد و ولنتاین خودمو میکشم براش

خوب نکش شاید مناسبتها براش اهمیتی نداره 

مهربون باش ولی زیادی نباش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

شماهم اینکارا رو نکن به جاش یه کار دیگه بکن که هر دو راضی باشین 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بی خیال دختر خوب این چیزا مهم نیست اصلا خیلی مردا اینطوری ان دیگه من جات بودم خودم یه کیک ساده میپختم باهم میخوردیم الکی زندگی را برا خودت تلخ نکن دختر با محبت آفرین که برا همسرت کم نمیذاری گلم کارت درسته ، ولی ازش توقعی نداشته باش وقتی تو زندگی برات خرج میکنه اشکال نداره مناسبت نداشته باشه ... 

خوب نکش شاید مناسبتها براش اهمیتی نداره مهربون باش ولی زیادی نباش

انقد بهش ابراز علاقه کردم صدمو گذاشتم ک شد این لیاقتش همین بعضی از زناهستن ک ب شوهراشون خیانت میکنن شوهره ام میمیره براش

بی خیال دختر خوب این چیزا مهم نیست اصلا خیلی مردا اینطوری ان دیگه من جات بودم خودم یه کیک ساده میپخت ...

خرج خوردو خوراکمون و میده روز زنم هیچی ازش ندیدم سختمه وقتی میبینم همه رفیقام برا تولداشون میرن کافه بعد من یع کیک سادع ام برام نمیخره