2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حدس بزن

حس میکنم فکرت خیلی درگیره و ی وقتا انقد درگیر میشه دوسداری با مشت بکوبی ب ی جایی🌚

تو اسمت س یا م داری

و عاشقی

متولد بهار

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
تروخدا به من بگو امیرحسین خوشش اونده ازم یا نه؟وارد رابطه میشیم؟

حس میکنم خوشش اومده ولی خجالتیه و به تازگی خیلی فکرش درگیر یه چیزی شده یه غمی داره پس زود نمیگه

حس میکنم خوشش اومده ولی خجالتیه و به تازگی خیلی فکرش درگیر یه چیزی شده یه غمی داره پس زود نمیگه

شما میگی؟

رابطمون مثل قبل میشه ؟ و حسش نسبت بهم چیه و چقدر دوسم داره حرف اول اسمشم ا هست

یعنی با گذشت زمانم درست نمیشه؟بیخیالش شم یعنی؟

اینو حس شیشم نمیگم از تجربم میگم

اگ خودش هم دوست داره بمونه و بسازه از اول اوکی بمون ولی اگ اون حمیخوااد بیخیال شو 

چون میشه عشق ی طرفه عذاب میکشی

حس میکنم فکرت خیلی درگیره و ی وقتا انقد درگیر میشه دوسداری با مشت بکوبی ب ی جایی🌚تو اسمت س یا م دار ...

همه غلط به جز اونکه گفتی فکرم درگیره

نه با مشت نمیکوبم به جایی چه قدر خشن منو تصور کردی😂

من حس میکنم شما احساساتی

زود رنج،مهربون وخوشبین هستی دوست داری طرز فکرت همیشه مثبت بمونه

کاربری دوستم فعلا دست منه
اینو حس شیشم نمیگم از تجربم میگماگ خودش هم دوست داره بمونه و بسازه از اول اوکی بمون ولی اگ اون حمیخو ...

آخه باهم اوکی بودیم و واقعا دوستم داشت

من خرابش کردم و پشیمونم

البته نه عمدا الان برگشته ولی خب امیدندارم مثل قبل شیم

حس میکنم ازم متنفره

شما میگی؟رابطمون مثل قبل میشه ؟ و حسش نسبت بهم چیه و چقدر دوسم داره حرف اول اسمشم ا هست

حس میکنم مغرور نشون پیده خودشو پیش شما ولی با بقیه اینطوری نیست مثلا دوستای پسرش

دوست داشتن نمیبینم راستش

شایدم حس من اشتباهه

چون یه مدت هست کم شده حسم