2777
2789
عنوان

زندگی در کنار خواهر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 65 پست
من نمیدونم چند سالشه کلاس اوله میبرتش کلاس تقویتی

وای وای وای مادر همکلاسی دخترم با همسرم ارتباط داشتند مردم و زنده شدم تا تونستم زندگیم نجات بدم اون خانم هم چون خودش بهانه بیرون رفتن داشته باشه بچه رو میبره کلاس وگرنه مادر خوبیه پاشو بشکونه بشینه تو خونه بچه ش بزرگ کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداش ط کصخلی دلم برات سوخت آخی نکو همچین باخودت یعنی لیاقتشو داره؟؟؟

ادب داشتن خیلیم سخت نیست اونم دربرابر یه آقا

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خانوما این اقا داره درباره یه خانوم و ی دختر بچه همجنس ما حرف میزنه که اتفاقا ی مادر خیلی بد دارنیکم ...

در عوض یه پدری داره که میتونه بهترین زندگی رو براش فراهم کنه. من خودم شخصا نمیتونم تحمل کنم که مثلا خواهرشوهرم از ابتدا با ما زندگی کنه و کل مخارج و تبعاتش با ما باشه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
شما باید خانمتون رو ببرید دکتر تا راجب این موضوع صحبت کنن وابستگی باعث این شده بله درسته اگه شما بری ...

من یک ساله دارم میزنم تو سر خودم قبول نمیکنه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
آخه نوشتید ۵ سالشه. بعدم‌کات کن بره. چه حوصله ای دارید همش بجنگید با یکی زندگی کنید

چقدر راحت میگید جدا شو شاید دوست دارن همو ! 

به نظر من مشکلی نیست که نشه حلش کرد شما با پدر نامزدتون صحبت کنید تلاشتون رو بکنید اگر نشد اخرین گزینه جدایی 

در عوض یه پدری داره که میتونه بهترین زندگی رو براش فراهم کنه. من خودم شخصا نمیتونم تحمل کنم که مثلا ...

استارتر به پول اون اقا اشاره کردن

ولی مسئولیت و نگه داری از یه دختر بچه مگه کار ساده ایه؟

چقدر راحت میگید جدا شو شاید دوست دارن همو ! به نظر من مشکلی نیست که نشه حلش کرد شما با پدر نامزدتون ...

مگه ازدواج کردن؟آخه نوشته نامزد. فکر کردم مثلا در حد دوستی و آشنایی هستن. واقعا اسی عقد کردی؟؟

داداش واقعا شرایطت پیچیدس ولی بنظرم با ایشون آینده ی خوبی پیش ورو نداری.

درسته تصمیم خودته و ب من مربوط نیست ولی این خانم کلن خودشو صرف خانوادش کرده و داره احساسی فک میکنه....

درسته خواهرشه خودش بزرگش کرده ولی الان میخاد یه زندگی مشترم دیگه رو شروع کنه

قرار مدیرت یه خانواده رو ب عهده بگیره نمیشه ک خواهرشو بیاره

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

فقط فرار کن . فرار کن. تا اخر عمرد مجرد بمونی بهتره. ببخشید یکی دیگه سرانداخته، میخوان بندازن گردن ا ...

خودش دختر خوبیه ! من اصلا نمیتونم قبول کنم که خواهرش بیاد ولی نمیدونم

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
من یک ساله دارم میزنم تو سر خودم قبول نمیکنه

وقتی بابا داره با شرایط خوب مسلما باید پیش باباش باشه. یه تجدید نظری کنید اگه پافشاری میکنه و شما اوکی نیستید 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   

چقد اینجا راحت در مورد یه بچه ۷ ساله ک ممکنه بدون اون خواهر انواع اسیب هارو ببینه حرف میزنن 

چقد راحت میگن کات کن و .... 

ایا شما میدونید اون دختر برا این اقا ممکنه چه کارهایی ک نکرده باشه؟ 

ایا میدونید ممکنه همون دختر بخاطر شرایط این اقا تو روی خوانوادش وایساده باشه؟

ببین آقای محترم 

اونی که همه‌مان با چند نفر در ارتباط باشه مطمئن باش آدم مناسبی واسه ازدواج نخواهد بود

بماند که خانواده درست درمانی هم در کار نیست مامانش ایناس که تعریف کردین شما بهترین کار اینه برو پی زندگیت!!!!

خیلی ها زندگیشون با تیغ زدن بقیه میگذره 

نمونه همچنین کسایی که گفتین تو مجتمع ما ساکن هستن

هروز دختره با یه نفر هست مامانه هم ازون بدتر