2777
2789
عنوان

زندگی در کنار خواهر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 65 پست

وقتی دختر ۵ ساله این خانواده داره  راه و رسم مادرشو در پیش میگیره،  کسی ک از همچین دختری هم حمایت میکنه چندان قابل اعتماد نیس!!!!!!!!! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا پیشنهاد خیلی خوبی هست ولی مادرش میده دخترش رو؟ ینی اون دختر کوچیک رو که من بزرگ کنم؟

همون دیگه ممکنه اصلا قبول نکنند و شما اینجا دیگه خانمتون مجبوره ولی به خانمتون بگید من تعهد میخوام نامه از دادگاه ببینید این نگاه رو دارین یه بچه دیگه زو بزرگ کنید ،پدر همسرتون اصلا قبول میکنه اینجا همسرتون یا میپذیره یا نه ،حالا یه مسئله دیگه ای هم هست عذر میخوام میگم شما یه مرد هستین این دختر ممکنه بزرگ شه آدم زن و مرد نداره خطا میره میتونید به چشم دخترتون نگاه کنید بهش فردا بزرگ شد میتونید دست نوازش بدون هیچ چشم بدی بکشید رو سرش اینجا اکثرا با چشم دلسوزی و مادرانه حرف میزنن اما شما آقا هستین منظور حرف منو می‌فهمید، به خانمتون توضیح بدین این موارد رو بهش بگید بدون خجالت و بعد دوباره سعی کنید پیش یه مشاور بیان 

خانم چطور انقد راحت قضاوت میکنید؟ منظور از ارتباط میدونی چیه اصن؟

اره عزیزم ارتباط تا ارتباط داریم

ببین همین برخوردهای ساده رومزه وقتی مدام تکرار میشه دیگه کم کم حس های دیگه هم بوجود میاد

اصلا شما درست میگی شایدم اشتباه کردم

چطور انقد راحت قضاوت میکنید و ایشون رو بد بین میکنید؟🙁

شما فقط داری این موضوع رو با خودت همزادپنداری میکنی، ما فقط داریم منطقی حرف میزنیم، همین!

اگر حقیقت تلخه نمیشه انکارش کرد! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊