2777
2789
عنوان

زندگی در کنار خواهر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 65 پست
من یک ساله دارم میزنم تو سر خودم قبول نمیکنه

من اگه از دید شما نگاه کنم و برعکس باشه یه برادر شوهر داشته باشم اینجور ،به شرطی قبول میکنم ببرمش که دیگه هیچ ارتباطی بین همسرم و مادرش نباشه و همچنین دخترشون ولی از یه طرف هم میتونن شکایت کنند ، پس باید یه تعهد بگیرم که نگهداری با من هست و نفقه با پدرشوهرم ،و شرط میکنم با همسرم من از دید یه مادر نگاه میکنم به بچه و تربیت میکنم پس حق دخالت نداره حتی اگه دعوا کنم ،اما اینجا دو تا دید هست شما آقا هستین من خانم نگاه من میتونه دلسوزانه باشه به بچه اما نگاه شما نه چون مردها نمیتونن اکثرا نگاه دلسوزی به بچه کس دیگه ای داشته باشن پس اگه دکتر هم نمیان ،باید بهشون توضیح بدین که ادامه رابطه اشتباهه یا قبول میکنن بخاطر دوست داشتن شما بیان یا آیندشون و خراب میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین آقای محترم اونی که همه‌مان با چند نفر در ارتباط باشه مطمئن باش آدم مناسبی واسه ازدواج نخواهد بو ...

نه دختره هر روز با یکی نیست خواهره باعث میشه تو معرض دردسر بیوفته

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
ببین آقای محترم اونی که همه‌مان با چند نفر در ارتباط باشه مطمئن باش آدم مناسبی واسه ازدواج نخواهد بو ...

خانم چطور انقد راحت قضاوت میکنید؟ منظور از ارتباط میدونی چیه اصن؟

استارتر به پول اون اقا اشاره کردنولی مسئولیت و نگه داری از یه دختر بچه مگه کار ساده ایه؟

خب بهرحال نمیشه همسر رو مجبور به کاری کرد که حتی عرفا هم پذیرفته شده نیست، از نظر شرعی هم که چند سال دیگه اون بچه و این آقا نامحرمن. و اگر واقعا شرایط جوریه که اون خانم بدون خواهرش نمیتونه زندگی کنه، خب ازدواج نکنه. دقیقا مثال مشابه زدم مثل اینکه به یه خانم بگن باید مادرشوهر یا خواهرشوهر یا برادرشوهرت همیشه باهات زندگی کنن‌. چند تا دختر چنین چیزی رو قبول میکنن؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چقد اینجا راحت در مورد یه بچه ۷ ساله ک ممکنه بدون اون خواهر انواع اسیب هارو ببینه حرف میزنن چقد راحت ...

فعلا ک ب آقا بیشتر میاد ک توی روی خونوادش بخاطر این دختر و شرایطی ک داره ایستاده باشه!!!! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ایا شما میدونی اقای استارتر هم حق زندگی داره نه بدبخت کردن خودش

از کجا میدونید شرایط اقا خیلی عالی بوده و این دختر داره بدبختش میکنه؟ شاید این اقا هم شرایطی داشته ک اون دختر کوتاه اومده

استارتر به پول اون اقا اشاره کردنولی مسئولیت و نگه داری از یه دختر بچه مگه کار ساده ایه؟

آخه مگه من میتونم بزرگش کنم؟ این خانوم خیلی خانوم خوبی هستن خیلی منو دوست دارن و... ولی آخه من چطوری ی بچه بزرگ کنم

فعلا ک ب آقا بیشتر میاد ک توی روی خونوادش بخاطر این دختر و شرایطی ک داره ایستاده باشه!!!!

اقا شرایطی ک خدش تحمل کرده رو داره میگه نه اونچیزی م اون دختر داره تحمل میکنه! شما مگه میدونی دیگه چه چیزایی  تو این رابطه بوده؟

من اگه از دید شما نگاه کنم و برعکس باشه یه برادر شوهر داشته باشم اینجور ،به شرطی قبول میکنم ببرمش که ...

والا پیشنهاد خیلی خوبی هست ولی مادرش میده دخترش رو؟ ینی اون دختر کوچیک رو که من بزرگ کنم؟ 

نه دختره هر روز با یکی نیست خواهره باعث میشه تو معرض دردسر بیوفته

ی چیزی بهت میگم ناراحت نشو و بیشتر فکر کن، از قدیم چی میگن؟؟ مادرو ببین دخترو بگیر! 

دختری ک زیردست ی مادر بوالهوس و بدکاره بزرگ شده محاله رو تربیت دخترش اثر نذاشته باشه!!!! 

دقیقا یک همچین ازدواجی داشتیم تو اطرافیان،دختر ی زن بدکاره ک با پسر عاشقانه ازدواج کردن و بعد از ازدواج اون خانم راه مادرش رو در پیش گرفت و ابروریزی کرد و طلاقش دادن.

ازدواج خیلی خطرناکی داری میکنی، همین!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

آخه مگه من میتونم بزرگش کنم؟ این خانوم خیلی خانوم خوبی هستن خیلی منو دوست دارن و... ولی آخه من چطوری ...

نظر منم همینه. اگر برای پدر کار راحتی نیست و پرمسئولیته، برای شوهرخواهر کار راحتیه؟

به نظرم‌شما باهم برید مشاوره پیش ازازدواج. هر دوطرف حرفاتونو صادقانه بزنید. ببینین به چه نتیجه ای میرسید. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄