2777
2789
عنوان

ی کامنت تو نی نی سایت برام یکو صد اب خورد😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 129 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❤️❤️❤️❤️

تاپیک دفنر خاطراتتو دیدم😅😅😅😅😅😅😅😅 منم وقتی اون کارتن کذایی ک توش وسایلای قدیمیو دارم رو  میارم  روحم شاد میشه 

و مث شما کشته مرده ی m نامی بودم ک نمیدونم کی بود 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

ای خدا ، جانم 

دستت بهتره الان؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم منم سر یه تاپیک که فهمیدم دروغ بود قلبم گرفت نزدیک یه تومن خرج بیمارستان شد 🤕🤕🤕هنوزم خوب نش ...

چی بود اون تایپیک

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نه تقصیر اونیه ک تاپیک زده بود

فقط الان دلم میخواد عکس شال سوخته و دستتو تو یه قاب ببینم 

دستت چطوره خیلی داغون شد ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ای خدا ، جانم دستت بهتره الان؟

جونت سلامت عزیز

از ظهر ک پماد رسید یکی دوبار زدم  خدا کنه ردش نمونه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
فقط الان دلم میخواد عکس شال سوخته و دستتو تو یه قاب ببینم دستت چطوره خیلی داغون شد ؟

عکس دستمو دارم الان برات میذارم 

جونت سلامت عزیز از ظهر ک پماد رسید یکی دوبار زدم خدا کنه ردش نمونه

نگران ردش نباش ، زخمش که کامل خوب شد 

برو داروخونه پماد خارجی برای رفع سوختگی بگیر (اسمش یادم نیست گلی ، فرقی ندارن) مرتب استفاده کن ، هیچ ردی نمی‌مونه💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎