2777
2789
عنوان

چی فک میکنین فقط فکر بچه این

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملااااااااا موافقهمصدتا بچه تو فامیل دیدم ک تو رفاه واسباب بازی غررررقنولی کمبودمحبت شددددید دارن ...

من خودم میتونم در حدی بگم ک توی پول غرقم هرچی خواستم شده شاید خیلیا ب حالم غبطه بخورن

ولی نمیدونن از درون حالم چقدر بده 

از کجا میدونی ک اینارو نداریم؟؟؟ثانیا دوس نداری نیار برا بقیه تحمیل نکنید سلایقتون رو

داره تجربیات خودشو میگه هر کس هم دوس داشته باشه موافق نظر ایشون میخونع و الگو میگیرع 

موافقم من در خودم نمیبینم بیشتر از یک فرزند بیارم چون احساس  میکنم بخاطر دردهای تنهایی که کشیدم توان فرزند دیگه ای ندارم ممکنه افسردگی بگیرم و به بچم نتونم برسم اما صد رو براش فراهم نمیکنم همیشه پشتش هستم حتی نا محسوس اما نمیخوام لوس و شکم پرور بار بیاد

کاش بسپارن ب سرنوشتبا جیغ وداد و وحشیگری روانی میکنن بچه رو

اره من که جرات نمیکنم ب دهه نودی ها چیزی بگم خیلی بی ادب شدن نتیجه تربیت نادرسته

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عشق و علاقه و رفع نیاز عاطفی وقتی میسر میشه که پدر و مادر پول داشته باشن وقتی دو نفر دغدغه مالی دارن حوصله خودشونم ندارن چه برسه به بچه و نیاز عاطفیش 

پول همه چیز میاره هرکس هم میگه نمیاره هنوز تو بی پولی نبوده

الان دارم اینو تو سخت‌ترین شرایط مالی میفهمم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

اره من که جرات نمیکنم ب دهه نودی ها چیزی بگم خیلی بی ادب شدن نتیجه تربیت نادرسته

چون هی بها دادن بهشون چون همه چی شده قر و مد میگن بچه عقده ای میشه اگه بهش بگیم تو

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از کجا میدونی ک اینارو نداریم؟؟؟ثانیا دوس نداری نیار برا بقیه تحمیل نکنید سلایقتون رو

گلم مخاطبش شمایی که دارید نبود، مخاطبش اون دسته افرادی هستن که تو نون شبشون موندن ولی به اندازه ی تیم فوتبال بچه میارن

ادم اول باید بتونه حداقل نیاز های یک بچه رو درحد توان رفع کنه بعدا بره سراغ بعدی.

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

عشق و علاقه و رفع نیاز عاطفی وقتی میسر میشه که پدر و مادر پول داشته باشن وقتی دو نفر دغدغه مالی دارن ...

درسته

ولی من ی دوستی دارم وضعیت شون خراب ولی دخترشونو عین ملکه بزرگ کردن دختر انقد محبت دیده با اعتماد بنفس اصلا عالیه

والا همه چیزم ب پول نیس