2777
2789
عنوان

چی فک میکنین فقط فکر بچه این

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی یه چیزی فراموش نکنین به بچه ها محبت زیادی نکنین که براشون سم هس

یه روانشناس معروف میگه هرچی میتونین به همسرتون محبت کنین هیچ اشکالی نداره حتی افراطی

ولی محبت زیادی به بچه ها خیانت بهشونه

بخدا اشتباه میکنیکاشکییییی مولتی میلیاردهای. اطراف منو میدیدی چه بچهای روانی دارن

اصلا هم اشتباه نمیکنم 

من نگفتم مولتی میلیاردر 

گفتم نداشتن دغدغه مالی 

فقر و ثروت زیاد هر دو مشکل سازن 

یا عقده ای تحویل جامعه میدن از هر لحاظی یا لوس و بی تربیت و خودخواه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

عشق و علاقه و رفع نیاز عاطفی وقتی میسر میشه که پدر و مادر پول داشته باشن وقتی دو نفر دغدغه مالی دارن ...

اینم درس میگین ب نظرم اونایی ک میگن پول مهم نیستو فقط علاقه، یا در حدی دارن ک متوجه نبود حداقل ها نمیشن یا هم که به زندگی این مدلی عادت کردن.وگرنه با نبود پول هیشکی حوصله نداره خصوصا آقایون 

بچه پول میخواد فقط همین بچه بیاد ب دنیا پول نباشه نداشت باشی هی تو محبت کن ایا اون محبت دوچرخه یا گوشی میشه یا وسایل مدرسه میشه واسه بچه فقط پول پول باشه حال دلت خوبه محبت میکنی

از کجا میدونی ک اینارو نداریم؟؟؟ثانیا دوس نداری نیار برا بقیه تحمیل نکنید سلایقتون رو

تحمیل نکردم نمیدونم چرا اینجوری میکنید؟؟

اینجا فقط شما نیسین که خوشتون نمیاد تاپیک رو ترک کنید

اصلا هم اشتباه نمیکنم من نگفتم مولتی میلیاردر گفتم نداشتن دغدغه مالی فقر و ثروت زیاد هر دو مشکل سازن ...

همینو بدون یه پدرومادر ک ازلحاظ روانی سالمن و فقیر

خیـــــــــــــــــــــلی بهترن از پولدارای روانی

بین بدوبدتر 

خانما انقد منم منم نکنید الان میگیم من براش فلان میکنم در حالیکه ممکنه فردا منی نباشه میگی همه امکاناتش جفت و جوره ممکنه همش فردا به باد بره همیشه از خدا بخواین سایتون بالا سر بچه هاتون باشه و امید داشته باشین به خدا تو حرفهاتون انقد تک روی نداشته باشین روحیه معنوی خودتون و بچه هاتون رو تقویت کنین تا کمتر آسیب ببینین 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه پول میخواد فقط همین بچه بیاد ب دنیا پول نباشه نداشت باشی هی تو محبت کن ایا اون محبت دوچرخه یا گو ...

خب اولش گفتم ک شرایط رو بسنجن از همه نظر همه چی مهمه ولی عشق محبت خیلی مهم تره

اینم درس میگین ب نظرم اونایی ک میگن پول مهم نیستو فقط علاقه، یا در حدی دارن ک متوجه نبود حداقل ها نم ...

دقیقا

الان ما مشکل مالی داریم چند ماهه قرص و قسط و همه چیز جمع شده رو هم 

من از استرس کلی مشکل پیدا کردم 

شوهرمم اصلا حوصله نداره‌ از در خونه میاد نه حرفی نه چیزی موهاش دسته دسته دارن سفید میشن 

خب با این شرایط اگر این وسط خدایی نکرده بچه‌ای بود شکمش که سیر نمیشه تنش هم پوشیده نمیشه با دوتا آدم بد اخلاق هم باید زندگی کنه مریض هم بشه باید خودش خوب بشه 💀 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷