2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت گردنت دراز و زشتی خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 68 پست

بهش یه لیست بلندبالا از مغزیجات و میوه های حسابی بده خیلی با سیاست و آروم بگو آره عزیزم من خودم دوست دارم یکم تپل تر بشم  فردا این لیستی که دادم بخر .

اگه حرفی اضافی زد بگو اگه زن های مردم چاقن شوهرهاشون خرجشون میکنن .

اگر هم که رفت لیست را خرید از فردا بشین و بخور و چاق شو هر روز شیر موز و معجون بزن به بدن 

من شوهرم بهم گفت چ زشت شدی چاق شدی گفتم همینه ک هستم کاری نکن اونقدر چاق بشم موقع دعوا بشینم روت خفه ...

عالی بوددد   دلم خنک شد 

والا همش می‌خوان ایراد بگیرن.انگار خودشون کاملن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی گریه کنی خودتو بزنی به مظلوم بودن اون خودشو محق میدونه همه چی بگه  تو خودتو نباز این جور مردا خسته باشن به همه چی زن گیر میدن  تو فقط از خودت و خونه داریت اخلاقت و همه چیزیت به دروغ تعریف کن

بهش یه لیست بلندبالا از مغزیجات و میوه های حسابی بده خیلی با سیاست و آروم بگو آره عزیزم من خودم دوست ...

ماشالله 

بخدا از ته دل کیف میکنم زن های عاقل و با سیاست میبینم که به جای غصه خوردن نه تنها خوب و درست جواب میدن بلکه به نفع خودشون هم عمل میکنن 

عشق کردم بخدا 

ماشالله بهتون

شکم من تخت عوضی الانم ب من میگه لاغری .گردنم دراز نیس از کونش دراورده این حرفو .خیلی بیشعورن

خب وقتی خودت اینو میدونی که حرف مفت از خودش درآورده چرا نشستی گریه میکنی فقط اعتماد بنفستو ببر بالاتر 

اسی ازش ایراد بگیر بگو فلان جات چرا اینجوریه چقد شکمت بزرگه .مردی که ازش ایراد نگیری ازت ایراد میگیره اینو بدون ربطی به دشمنی هم نداره ایراد بگیری دهنش کامل بسته میشه چون الان اعتماد بنفسش زیادی بالاس برین بهش بابا بیشعورو 

کاربری سوم  

شوهر منم گفت با اینکه تازه زایمان کردی یذره چاق نشدی 😑

خوب چکار کنم مگه دست خودمه .همه دوستام میگن خوشبحالت ورن اضافه نکردی بعد زایمان شوهرم دنبال چاقیه البته من میدونم منظورش از چاقی کدوم قسمتهاست ولی اونا هم ژنتیکی هستن دیگه چکار کنم 

گفتم ۲۰۰ بیا بالا برم برات  خوشگل کنم گفت نه همینطوری خوبی