2777
2789

خانما من شدیداً میترسم دندونام درد میکنن چندساله تروخدا بگین ک میخام برم بکشم و درست کنم جراحی کشیدن چیکارکنم اذیت نشم قبل و بعدش تروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای چقدر تو منی😢😢منم دوسه ساله دندونام خرابه بایدبکشم ولی میترسم 🥲اعتمادبنفسم صفره سراین دندونا ...

دقیقا منم سیاهم شدن دیگ بو‌میدن همش دهنم بستس روم نمیشه حرفم بزنم بیا درست کنیم از شنبه 

من فقط ازآمپولش میترسم که میگن اذیت میکنه و حالت بدمیشه و....اگه بچه نداشتم اصلا برام مهم نبودولی می ...

آمپول که فقط یه لحظه هست.ولی پیش دکتر خووب برید.اگه کرجی بهت معرفی کنم.یع دکتر هست،هم کارش عالیه،هم آمپولشو اصلااا متوجه نمیشی.خیلی دستش سبکه

دقیقا منم سیاهم شدن دیگ بو‌میدن همش دهنم بستس روم نمیشه حرفم بزنم بیا درست کنیم از شنبه

بایداول چرک خشک کن بخوری عفونت نداشته باشه .اونجوری بیشتراذیت میشی...من حتی رفتم نوبتم گرفتم موقع بیحسی استرس میگیرم دیگه دکتره بجای روحیه دادن میگه پاشوبرو نمیکشم 

نیم ساعت قبل از اینکه برات بیحسی بزنه یدونه نوافن بخور ک بعد از رفع بیحسی دردت شروع نشه و با وجود باند خونی توی دهان نیاز نباشه مسکن بخوری

کیسه یخ(آیس پَک) از داروخونه بگیر ارزونم هست دو سه تا بگیر بذار روی لپت هم درد ،هم خونریزی و هم ورم صورت کم میشه

تا ی ساعت بعد از کشیدن دندون گاز اولی رو از رو دندونت برندار

آب هویج بستنی بگیر ببر خونه وقتی گاز اولی رو برداشتی دو سه لیوان درست کن بخور ،با نی خوردن ممنوعه، از لیوان بخور ک مکش نی باعث میشه خونریزی بند نیاد

اسپری لیدوکایین بگیر قبل از بیحسی با پنبه بذار روی لثه ک درد آمپول اذیتت نکنه 

اگه جراحی داری یدونه امپول دگزامتازون هم بعدش بزن ک ورم و درد شدید نشه

داروهاتم ب موقع بخور 

فک کنم کامل گفتم

این چیزایی ک گفتم همشون ب شدت مهمه 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست