2777
2789

اصن زشت نیسم هرجا میرم از قیافم تعریف میکنن فقط لاغرم .بهم رک گف ادم نمیخاد نگات کنه انقد لاغری گردنتو ی نگابندازی درازه شبیه بیمار تلاسمی هسی.خیلی ناراحت شدمو گریه کردم اونم هیچ نگف گف وا منظور نداشتم خب چاقشو.....شوهرم کلا ادم بدذاتیه خیلی عذابم داده هرروز یجور ناراحتم میکنه

عصر گف اما وقتی امد خودمو زدم ب اونراه ولی سرسنگین بودم بااینکه اون حرفو بهم گفت دید سرسنگینم خودشم باهام سرسنگین شد عوضی .الانم از ناراحتی خابم نمیبره دیگ چطو میتونم باهاش نزدیکی کنم چطور جلوش تاپ شلوارک بپوشم ....😔😔کاش ت روم نمیگفت حداقل از این بابت دلمو نمیشکست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به این فکر کن که هیچ ایرادی داخلت پیدا نکرد گیر داد به مسخره ترین چیز واسه رنجوندنت

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

توام عیب بزار روش بگو شکل خر شرکی

🤣🤣

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

واه چ عوضی

شوهر من معمولا تو شوخی میگه ایراداتم منم تو شوخی ایراداتش میگم که بفهمه خودش هم برد پیت نیست

منم بودم ناراحت میشدم اگه ب این شدت گفته

بعدش هم کشیدگی گردن جز معیارهای خوشکلیه