2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت گردنت دراز و زشتی خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 68 پست

ووووچقدر خودتو عذاب میدی ب جای گریه کردن همون موقع جوابشو میدادی میگفتی از گردن تو یا از گردن آبجی هات ک بهتره

وقتی میبینی شوهرت برات ارزش قائل نیست تو هم قائل نباش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بیشعوره ولی یادت باشه تو نباید خودتو تغییر بدی بلکه بیشتر از قبل عریان و رها باشی . 

اعتماد  به نفستو بالا ببر مثلا جلوش برو جلو آینه بگو وای امروز چقدر ناناز شدم . همین گردن خیلیا ارزوی داشتنش دارن . خلاصه از خودت تعریف کن و رژ قرمز بزن همیشه موهات مرتب و بدنت خوشبو باشه . بعد میبینی خودشم دیدش عوض میشه بهت . جذابیت از خودمون میاد پس ما اول باید خودمونو بپذیریم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

امشب شوهرم داشت به شکمم نگاه میکرد،گفت حیف شکمت نبود که اینجوری ترک خورد یعنی همه بعد از زایمان اینجوری میشن؟وای من خیلی ناراحت شدم ،من پنج سال پیش زایمان کردم و شوهرم خیلی وقتا این حرفو  بهم میزنه و من همیشه ناراحت میشم

امشب شوهرم داشت به شکمم نگاه میکرد،گفت حیف شکمت نبود که اینجوری ترک خورد یعنی همه بعد از زایمان اینج ...

شکم من تخت عوضی الانم ب من میگه لاغری .گردنم دراز نیس از کونش دراورده این حرفو .خیلی بیشعورن 

امشب شوهرم داشت به شکمم نگاه میکرد،گفت حیف شکمت نبود که اینجوری ترک خورد یعنی همه بعد از زایمان اینج ...

خب چرا میزاری ترک بدنت رد ببینه منم ترک دارم از زمان زایمان حتی تیرگی ولی نمیزارم ببین 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
چرا اما من دشمن نیستم بشینم با بیشعوری عیباشو بگم هرکی نقصایی داره

ببخشید با آدم بیشعور باید مث خودش رفتار کرد ،من ترک نیستم ولی ترکا  یهصرب المثل دارن میگن جلوی کسی که میگوزه باید برینی تا بفهمه تو هم ک و ن داری یا شاید م بر عکس ش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت