2777
2789

دیروز صداش زدم بعد چهار ساعت جواب داد بله یه روز بعد یعنی امروز عصر گفتم میخواستم ببینم میتونی زنگ بزنی 

الان دیدم اینستا استوری گذاشته یعنی حتی نرفته پیاممو سین بزنه 

بخدااا دلم میشکنه بخدا که خسته شدم از منتظرش بودن یه ماه بود بهش فکر نمیکردما باز شب آرزوها شد فکر کردنم بهش شروع شد 

دلم میسوزه امید داشتم بیاد امید داشتم رابطمون درست شه فکر کنم باید تموم کنم اون حتی یه ذره ام دوستم نداشت 💔 

خدایا بهم قدرت بده قدرت ادامه دادن قدرت موفق شدن وابسته هیچ‌کس نبودن 

کاش دیشب به جای اون آرزو میکردم به هیچکس هیچکس وابسته نباشم از هر لحاظ 

مردا کلا همینجورین انگار

از ته دلم حرفتو درک میکنم و امیدوارم بتونیم یه روزی وابسته هیچ مردی نیاشیم و اصلا ب توجهشونم نیازی پیدانکنیم تا اینجوری پسمون نزنن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستت نداره بمونی اسیب میببنی تمومش کن

کاش دوستم داشت 

تموم شده اون تموم کرد 

من تو ذهنم ادامه میدادم فکر میکردم خیلی موفق بشم بیاد ولی یه ذره ام براش ارزش نداشتم یه ذرههه

باید می‌فهمیدم زودتر 

مثل اینکه امشب سرم به سنگ خورد 

خیلی بهم بد کرد خیلی فکر نمیکنم دیگه بتونم کسی رو دوست داشته باشم اعتماد کنم 

میدونم میگذره ولی من همش هر کسی وارد زندگیم بشه رو با اون مقایسه میکنم مثل همین مدت 

مردا کلا همینجورین انگاراز ته دلم حرفتو درک میکنم و امیدوارم بتونیم یه روزی وابسته هیچ مردی نیاشیم و ...

پس اینا که اینقدر یه نفر عاشقشونه میبینیم چی 

هست مرد خوب ام هستتت

مردا کلا همینجورین انگاراز ته دلم حرفتو درک میکنم و امیدوارم بتونیم یه روزی وابسته هیچ مردی نیاشیم و ...

ولی من واقعاً دوست دارم وابسته کسی نباشم خیلی سر این موضوع اذیت شدم

دیگ وقتشه درس بگیرم

کاش دوستم داشت تموم شده اون تموم کرد من تو ذهنم ادامه میدادم فکر میکردم خیلی موفق بشم بیاد ولی یه ذر ...

تا سرت به سنگ نخوره قلبت متوجه نمیشه عب نداره تو دوباره خوب میشی دوباره عاشق میشی ولی این وفعه اومی که لیاقتشو داری میاد تو زندگیت ک باهات مثل یه ملکه رفتار میکنه

به خودت و قلبت فرصت بده و از زخمات مراقبت کن❤️

پس اینا که اینقدر یه نفر عاشقشونه میبینیم چی هست مرد خوب ام هستتت

انگار هرچی مرد ب پستم خورد منو دوست نداشت یا نمیدونم شاید من اینجوری برداشت کردم من کلا از مردا سرد ونا امید شدم حتی پدرم برادرم وشوهرم احساس میکنم فقط خودمو دارم و هیچکس ب دادم نمیرسه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
تا سرت به سنگ نخوره قلبت متوجه نمیشه عب نداره تو دوباره خوب میشی دوباره عاشق میشی ولی این وفعه اومی ...

باور کن ندیدم آدم درست اینم آخریش نیست که آسیب میزنه 

من باید قوی بشم اونقدر قوی که کسی پیام نداد پیام ندم رفت توجه نکنم و این چیزا روم تاثیر نزاره میاد اون روز بزار برسم به آرزوهام بزار موفق بشم بزار از لحاظ مالی به هیچکس وابسته نباشم اون موقع نشون میدم به همه این دختر کیه 

انگار هرچی مرد ب پستم خورد منو دوست نداشت یا نمیدونم شاید من اینجوری برداشت کردم من کلا از مردا سرد ...

همینه همیشه خودمونو داریم 

منم کسی دوست نداشت اما نمیخوام باورمو به عشق از دست بدم 

دوست داشته شدن قشنگ دوست داشتن ام قشنگه