2777
2789
عنوان

از بدشانسی به کجا میشه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 144 پست
چقدر واقعا ظالمن اینجور ادما منم فامیلام کم اذیتم نمیکنن اون موقع که همش میگفتن مامانت خوب نمیشه الا ...

وجالب اینجاس که اونا که این همه حرف های زشت و گنده تر از دهنشون میزنن از همه خوش شانس تر و سالم ترن ولی نوبت ما که میشه از سر و کول مون بدبختی میچکه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی برای ما جای قشنگی نبود 💔واقعا زشت ترین و بدترین زندگی متعلق به من بود. بديش هم اینه هیچ کس حا ...

ولی دقیقا هیچ کس درد تورو درک نمیکنه من مادرم فوت کرده بود تنها کسی که داشتم با یه بابا خلاف کار و زندانی و یه داداش معتاد مونده بودم دوستم میومد بهم میگفت فلان پسره تو ختم که بهت تسلیت گفت با لباس فلان کی بود من با اون حال چمیدونم اون کدوم خری بوده یا مامانشم همین بود تو مسجد کی بود داشت پذیرایی میکرد که قدش بلند بود 

بابا ادم مادر از دست داده شما چه دل خوشی دارید یعنی ازشون واقعا بدم اومد 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

اگه میشه یه عکس ازخودت بزاروپاک کن دوس دارم ببینم بینی که عمل کردی واقعا بدشده یاخودت حس بدی داری

عزیزم عکس بینی ام رو چند تاپیک قبل که نوشتم عکس بینی بعد عمل 📷این دوربین رو گذاشتم

گذاشتم. سایت والا خرابه وگرنه می‌فرستادم 

وجالب اینجاس که اونا که این همه حرف های زشت و گنده تر از دهنشون میزنن از همه خوش شانس تر و سالم ترن ...

دقیقا 

دوستم میگفت من تو راه مدرسه با یه پیرمرد دوست شدم شماره داده منم فقط میرم ازش میتیغم بهش گفته برات ایفونم میخرم من بودم خدا میزد کمرم 😐

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

ولی دقیقا هیچ کس درد تورو درک نمیکنه من مادرم فوت کرده بود تنها کسی که داشتم با یه بابا خلاف کار و ز ...

همینو بگو. یه مشت دشمن دورمون ریختن. فامیل از همه بدتره از دشمن هم بدتره بخدا. خواهر نداشتن هم خیلی بده هیچ کس نیست درکت کنه. خدا مادرتو بیامرزه عزیزم چرا فوت کرد آخه 

همینو بگو. یه مشت دشمن دورمون ریختن. فامیل از همه بدتره از دشمن هم بدتره بخدا. خواهر نداشتن هم خیلی ...

مامانم سرطان داشت 

والا خوش به حالش که رفت راحت شد داداشم که هر روز میومد یه داستان داشت برامون هر روز یه دردسر بابامم که نه خرج میداد نه چیزی مریض بود انقد سرش داد میزد هلش میداد مامانم میوفتاد زمین انقد اذیتش کردددد که حد نداشت .مامانم چقد به پاش سوخت الان من واقعا خیلی ناراحتم که رفته ولی از همه اینا یعنی راحت شد واقعا دیگه 

آره بخدا. حالا ما بودیم ازمون کلاهبرداری هم می‌شد 😂خدا ما رو یادش رفته 😔

دقیقا همینه واقعا 

من دور و برم نگا میکنم میبینم هیچکی بدتر از من نیست 

چیشد ته ذلت

چی ؟

مامانم سرطان داشت والا خوش به حالش که رفت راحت شد داداشم که هر روز میومد یه داستان داشت برامون هر رو ...

الهی بگردم. خدا بیامرزه عزیزم. منم از اهالی خونه خسته شدم خیلی اذیتم کردن میخوام برم شهر دیگه ولی نمیدونم چجوری. لیسانس صنایع غذایی دارم ولی کار براش سخت پیدا میشه. شما هم به نظرم یه جوری برو خوابگاه جایی از دستشون راحت شو. من موندم چجوری میشه از دست این شهر و خونه نجات پیدا کنم 

مامانم سرطان داشت والا خوش به حالش که رفت راحت شد داداشم که هر روز میومد یه داستان داشت برامون هر رو ...

ناراحت نباش خودش حتما خوشحاله که رفته وقطعا توی بهشته انشالا خدا تو وداداشت هم عاقبت بخیرکنه الهی امین