2777
2789

داشتم راه میرفتم جلوش مسافر کش بود

بعد زیر لبی اروم گفت الهی بری زیر گِل

بعد دوباره از جفتش رد شدم گفت خدا نهلات(ب لری یعنی خدا از زمین ورت داره) 

ن میشناختم ن میشناختمش هیچی ک هیچی

اعصابم خورد شد 

الهی خودش بره زیر تریلی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

شاید با تو نبوده اخه چرا باید این و بگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید با تو نبوده اخه چرا باید این و بگه

ن با خودم بود بهم‌ گفت خانوم‌ مسیرت فلان جاست گفتم نه بعد اینارو گفت

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

وا خدا شفاش بده مرتیکه دیوانه

اصلا انقدر ادم مریض تو جامعه هست وقتی میرم بیرون افسرده میشم تا چن وقت

اصلا انقدر ادم مریض تو جامعه هست وقتی میرم بیرون افسرده میشم تا چن وقت

عزیزم از کوزه همان برون تراود که در اوست 

آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

وان کس که مرا نکو گفت خود او نیکوست 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

😂😂😂🤣🤣🤣 

خدا جوری برات جبران میکنه که از شدتِ شوق، های های گریه کنی😉😎😎😎😌 #خدایا_شکرت که بهتر از چیزایی که ازم گرفتی رو بهم دادی، عاشقتم و با عشقت پادشاهی میکنم عزیز دلم......✌🏻💖 یک عدد نظر کرده خداوند هستم......😌🥰 تاپیکم با عنوانِ پس زخم هایمان چه رو از دست نده تا بدونی نور واقعا از محلِ زخم 

عزیزم از کوزه همان برون تراود که در اوست آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست وان کس که مرا نکو گفت خود او ...

واقعا😍

😂😂😂🤣🤣🤣

بخدا منم اولش خندیدم ولی الان ناراحت شدم از اینکه چقدد قلب ی انسان البته بگم حیوان میتونه سیاه باشه