2777
2789
عنوان

بابام امشب واسم مرد

323 بازدید | 20 پست

بابام یه بار تصادف کرده

ضربه مغزی شده 

قرص عصاب میخوره

از صبح داشت با مادرم دعوا میکرد و حرفهای زشت میزد، مثلا می‌گفت من بیمارستان بودم تو کجا بودی و چیکار میکردی و کارای بد میکردی و...(با جملات رکیک که دوست ندارم تکرار کنم)

منم طلاق دادن خیلی از همه چیز حالم بد بود و خوابم نمیرفت گریه کردم و به زور خوابیدم، تو این مدت طلاقم و بعدش بابام اصلا کمکم نکرد اصلا واسم ناراحت نشد، اصلا هیچ کاری واسم نکرد فقط خورد و آسوده خوابید و حال منم‌درک نمی‌کرد.

فردا هم باید میرفتم سر کار

بعد بابام همش می‌رفت میومد 

می‌رفت یه چیز میخورد میومد سر و صدا میکرد 

نزدیک پنج بار رفت چیز‌ خورد و اومد 

بیدار شدم خیلی عصبی بودم دوبار دستمو محکم کوبیدم زمین که چرا نمی‌ذاره بخوابیم‌و همش رفت و آمد می‌کنه

بلند شد و فحشو کشید بهم گفت الهی فردا بری سر کارت با ماشینت تیکه تیکه برت گردونن(این ماشینو با پول طلاهام و کمک داداشم خریدم و بابام می‌گفت باید بزنیش به اسم من)

خلاصه دعوا کرد و محکم زد پشتم قلوه.م کنده شده انگار 

ای خدا اینقدر جیغ زدم بدنم داره می لرزه

این چه زندگیه من دارم 

چقدر تنهام 

چقدر بی کسم

چقدر دوست نداشتیم

چقدر هیچکس حالمو درک نمیکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عریزم حق داری 

ولی ی کمم اون بیچاره رو درک کن ضربه مغزی شده قرص میخوره

شرایط مستقل شدن نداری

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

اعصابش حسابی داغونه

خدا کمکت کنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خودت میگی مشکل اعصاب داره‌.پس چرا درکش نمیکنی؟ گوش گیر بخر بزار

چقدر درکش کنم 

ده ساله درک کردم 

اونم یکم درک کنه 

من پر پر شدم

از همه عالم و آدم بد دیدم 

نمیتونم بخوابم 

به سختی خوابم می‌بره 

دلخوشیم همین کاره

دوست دارم پر انرژی برم