من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فک نکنم ربطی ب اون صورت داشته باشه البته آدم با آدم فرق میکنه و بدن هرکی ی جوری واکنش نشون میده وگرنه ما اوایل ازدواج تا چند ماه روز ۶ بار ۶ بار رابطه داشتیم اما ذره ای خستگی و... نبود
منم همینجوری ام خیلی بی حوصله شدم همش دلم میخواد بخوابم قبلا با عشق غذا درست میکردم از روی حوصله و کِیف الان اصن دلم نمیخواد از جام تکون بخورم دوسدارم فقط رو تخت از اینور ب اونور غلط بزنم حتی دوس ندارم از خونه بیرون برم یا کسی بیاد خونه ام
عزیزم شما که نمیدونید ایشون این کمبود ها رو دارن یا نهو اگه دارن تا چه حد باید مصرف کنن
اینها ویتامین هایی هست ک ضرر خاصی نداره ،. ویتامین دی ک ۸۰درصد ادمها کمبود دارن ، ب کمپلکس هم ب اندازه نیازش جذب و باقی با ادرار دفع میشه و منیزیوم هم چیزیه ک برای ریلکس شدن عضلات و ارامش اعصاب و تقویت قوا خوبه و خوردن روزانه یکیش هیچ اسیبی نمیزنه ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....