2777
2789
عنوان

نو عروسم خوونمم بمب خورده بیاید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 52 پست
ی بسته قرص جوشان منیزیوم بخر شبی یکی بخور ، ی امپول ب کمپلکس هم بزن و ماهی ی ویتامین دی هم بخور .

عزیزم شما که نمیدونید ایشون این کمبود ها رو دارن یا نه

و اگه دارن تا چه حد باید مصرف کنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله قطعاهرچیزی از حد اعتدالش خارج بشه مشکل سازه

فک نکنم ربطی ب اون صورت داشته باشه البته آدم با آدم فرق می‌کنه و بدن هرکی ی جوری واکنش نشون میده وگرنه ما اوایل ازدواج تا چند ماه روز ۶ بار ۶ بار رابطه داشتیم اما ذره ای خستگی و... نبود 

من ک مجردم ولی ازبس ک نی نی سایت ادم رو باتجربه میکنهاصلا با چشم باز فردا عروسی میکنم😂رکن اول شوهر ...

واقعا من از وقتی اومدم نی نی سایت همش میترسم شوهر آیندم خیانت کار باشه 

اسیر شدیم به مولا

منم همینجوری ام خیلی بی حوصله شدم همش دلم میخواد بخوابم قبلا با عشق غذا درست میکردم از روی حوصله و کِیف الان اصن دلم نمی‌خواد از جام تکون بخورم دوس‌دارم فقط رو تخت از اینور ب اونور غلط بزنم حتی دوس ندارم از خونه بیرون برم یا کسی بیاد خونه ام 

منم همینجوری ام خیلی بی حوصله شدم همش دلم میخواد بخوابم قبلا با عشق غذا درست میکردم از روی حوصله و ک ...

وای تو منی یا من تو 

الان یکساعته میخوام برم دوش بگیرم‌خونه رو تمیز کنم

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
واقعا من از وقتی اومدم نی نی سایت همش میترسم شوهر آیندم خیانت کار باشه اسیر شدیم به مولا

وااای مخصوصا اونایی ک میگن شوهرش یه هویی بی دلیل میاد اتقدررر کتک میزنه

یا از اونایی ک خانواده شوهرش،. شوهرشو پرمیکنه میندازه ب جون اون بدبخته

خیانت هم کلا کتابش جداشت

عزیزم شما که نمیدونید ایشون این کمبود ها رو دارن یا نهو اگه دارن تا چه حد باید مصرف کنن

اینها ویتامین هایی هست ک ضرر خاصی نداره ،. ویتامین دی ک ۸۰درصد ادمها کمبود دارن ، ب کمپلکس هم ب اندازه نیازش جذب و باقی با ادرار دفع میشه و منیزیوم هم چیزیه ک برای ریلکس شدن عضلات و ارامش اعصاب و تقویت قوا خوبه و خوردن روزانه یکیش هیچ اسیبی نمیزنه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وااای مخصوصا اونایی ک میگن شوهرش یه هویی بی دلیل میاد اتقدررر کتک میزنهیا از اونایی ک خانواده شوهرش، ...

ولکن اینارو من چیکار کنم بتونم کارامو کنم از تخت پاشم

اینها ویتامین هایی هست ک ضرر خاصی نداره ،. ویتامین دی ک ۸۰درصد ادمها کمبود دارن ، ب کمپلکس هم ب اندا ...

خیلی ممنونم