2777
2789
عنوان

بابام امشب واسم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 20 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم ماشین رو می‌فروختم در حد ۲۰۰-۳۰۰ تومن میشه ماشین حداقل شده یه سوییت ۳۰ متری بدون اتاق خوابم ...

والا من تو شهر کوچیکمجدا شدم اگه تنها زندگی کنم پشت سرم حرف درمیاد

چقدر درکش کنم ده ساله درک کردم اونم یکم درک کنه من پر پر شدماز همه عالم و آدم بد دیدم نمیتونم بخوابم ...

پدرت همینه. نمیتونی درمانش کنی. ولی شرایط خودت رو میتونی تغییر بدی عزیزم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
والا من تو شهر کوچیکمجدا شدم اگه تنها زندگی کنم پشت سرم حرف درمیاد

۲۸ سال بخاطر حرف مردم تیپ زدم نگن شلختس با فامیل سمی رفت و آمد کردم نگن افسردس و.......خودمو نابود کردم تا مردم حرف نزنن الان ک مریض شدم پدر و مادر خودم حوصلمو ندارن حقیقتا دیگه حرف مردم برام انقد بی ارزشه فقط مهم اینه خودم راحت بشم با تک تک فامیل مزخرف قطع رابطه کردم حال نداشته باشم آرایشم نمیکنم و...

همیشه یادت باشه خودت مهمی