2777
2789
عنوان

برای تولدم ایده بدید

129 بازدید | 24 پست

نه دوست دخترام ادمن و نه تو رابطه عاشقانه هستم 

فامیلامم بدرد نخور 

میخوام تولد بگیرم 

چی کار کنم؟

پیشنهادتون چیه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دختری و دوست دختر داری؟!

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختری و دوست دختر داری؟!

منظورم خواستم بگم دوست منطورم هم جنسمه 

دوتا دارم باهم قهرن ازشونم خوشم نمیاد 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خب بگو دوستات یه لحظه گفتم یا خدا دوست دختراش😂😂😂

منم 😂😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

اون پولی که میخوای صرف خرج تولدت بکنی رو بردار تنهایی بزن بیرون خوراکی مورد علاقت رو سفارش بده بخور و برو برای خودت یه کادو بخر چیزی که دوستش داری .

من یه بار این کارو کردم خیلی زیاد بهم حال داد 

منظورم خواستم بگم دوست منطورم هم جنسمه دوتا دارم باهم قهرن ازشونم خوشم نمیاد

آها خب بگو رفیقای دخترم 😄

برو کافه برا خودت کیک سفارش بده بعد برو سینما یا شهر بازی

تنهایی ک سینما شهربازی میدونم خوش نمیگذره ولی میگم تنهایی برم کافه قشنگ بشینم قل بکشم و کیک مینی بگیرم شاید اونجاام فرجی شد 🤣🤣ولی خب شب ک خانوادم نمیزاره صبحم ک همه جا خلوت و ... 

ازینورم میگم ک چی تنهایی تو کافه 

تنهایی رستوران رفتم فستفود رفتم ولی اخه کافه ...

خاله ای عمه ای چیزی نداری اگه نه

خب با مامان و بابا خانوادگی بگیر