2777
2789

رفتارشون نوع پوششون به ما نمیخوره

البته خانوادش تو روستا هستن و هرزگاهی میان شهر

ولی بچه هاشون شهر زندگی میکنن 

خانوادم بخاطر مدل حرف زدن اونا پوششون بدسلیقه بودنشون و.... ناراحتن ک چطور میتونیم اینا رو به دشمن و فامیل نشون بدیم و....(من زیاد خواستگار آشنا رد کردم خانوادم میگن دشمن شاد میکنیم

برا من زیاد اهمیتی نداره ولی وقتی خانوادم اینقدر روش زوم میکنن بخاطر اونا ناراحت میشم 

ب نظرتون این ازدواج میتونه خوب باشه؟؟

وقتی پسره تنها داراییش سه میلیارده ک جنس های مغازشه و زیر چند تا چک و قرض هم هس بخاطر جنسهاش(مغازش هم اجاره )

شخصیت ش هم معمولی

من عاشقشم ولی بخاطر خونه نداشتنش دو دلم 

خانوادش از لحاظ مالی پشتش نیستن

بازار هم یه روز خوبه یه روز خراب🤧

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری عاشقش شدی

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

قضیه منم همین ولش کردم خواستی درخواست بده حرف بزنیم همدردیم

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

واسه یه استانید؟

اره بابا

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چجوری عاشقش شدی

خب عاشق خودشم خانوادش مهم نبود

عاشقش نیستی

وا😕

پس فردا مشکل فرهنگی هم پیش میاد ، تو ایران ازدواج دو نفر نیست، خوب یا بد وصلت دو تا خانواده س😔

ن فرهنگ ها زیاد متفاوت نیس

آفرین بهش پس از صفر شروع کرده. روستایی زیاد دیدم ک موفق شدن وبه یه جایی رسیدن. همسر منم هیچی نداشت اولش باهم ساختیم باهم رفیقیم بیشتر. خانواده منم مخالف بودن ولی الان خداروشکر خوشبختیم. تهش اینه ک اگه خانواده ها قبول کنن نامزد شین  یه مدت رفت و آمد کنید وابسته عاطفی نشی کاملا منطقی و عقلانی همه چی رو بسنجی 

برای ازدواج احساسات رو بزار کنار اول ببین عقلت چی میگه . شما کنار کسی ک آرامش داری خوشبختی و دوسش داری ولی کنار کسی ک دوسش داری و آرامش نداری خوشبخت نیستی

خب عاشق خودشم خانوادش مهم نبود

خانواده اصل کاریه 

ببین الان خانوادت برایتو اصل کارین و مغزتو شستشو دادن نظرت برگشته 

لطفا اکر میخوای کم ببینی و توهین بکنی نه بگو و پسره رو راحت کن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗