2777
2789
آفرین بهش پس از صفر شروع کرده. روستایی زیاد دیدم ک موفق شدن وبه یه جایی رسیدن. همسر منم هیچی نداشت ا ...

خانوادم و فامیلام درموردش درمورد من زیاد بد میگن احتمالا و قطعا دشمن شاد میشیم 

از این نگرانم از ناراحتی خانوادم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
وا😕

نه ببخشید باید حرفمو بهتر میزدم 

کلا عاشق ک میگن یعنی چشم ادم بسته شه رو هرچی 

ولی ی عشق عاقلانه هم هست 

که بنظرم عاقلانه رو شما داری ک همین بهترینشه 

گذر زمان و سختی ها  ممکنه احساس اتیشین عشق و کمتر کنه، برای همین عاقلانه بهش نگاه کن 

اگر طرف واقعا اوضاعش خوب نیست و شما جوری هستین که نمی تونین با شرایط مالی بد کنار بیاین، با تفاوت فرهنگ کنار بیاین، عاقلانه تصمیم بگیرین 

اگه نتونین و صرفا بخاطر علاقه و عشق برین سر خونه زندگی، خیلس اذیت میشین، چ بسا پشیمون بشین 

چون زمان رو رفتار و افکار تاثیر میزاره 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادم و فامیلام درموردش درمورد من زیاد بد میگن احتمالا و قطعا دشمن شاد میشیم از این نگرانم از نارا ...

حرف مردم همیشه هس. ذات آدمارو کسی نمیبینه. ممکنه یکی پولدار و...باشه ولی ذاتش خراب باشه. 

یه چیز مهم بگم بهت تا پدر مادرت از ته دل رضایت ندادن ازدواج نکن . 

نه ببخشید باید حرفمو بهتر میزدم کلا عاشق ک میگن یعنی چشم ادم بسته شه رو هرچی ولی ی عشق عاقلانه هم هس ...

استارتر من امضات و ندیدم اول ، من 22 سالم نیست 

بچه نیستم ولی 22 سالم نیست 

در کل گفتم برای احترام به خواستت، لطفا پیاممو نادیده بگیر ❤️برات بهترینا آرزو میکنم 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
استارتر من امضات و ندیدم اول ، من 22 سالم نیست بچه نیستم ولی 22 سالم نیست در کل گفتم برای احترام به ...

مرررسی عزیزم❤️برام دعا کن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خوبه ۳تومن بستگی داره داخل چه استانی زندگی میکنی انشالله خانه هم می‌خره هی که علاف نیست شغل داره خوب ...

اره عزیزم الاف نیس ولی با این اوضاع مملکت نمیشه خونه خرید