2777
2789
عنوان

تاپیک بود که دختر بچه تون با دخترا هم تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پیج های اینستا دیدم آموزش میدن که بچه متوجه جای خصوصی اینا باشه ولی نمی‌دونم چقدر کاربردی اصلا م ...

پیج اینستا نمیخواد اولا با بچت دوست باش هر چیزی که آزارش میده رو بهت بگه بعد بهش بگو اندام پسر ودختر باهم فرق داره ودلیل متفاوت بودن دختر وپسر اینه ولی زیاد بحث رو باز نکن بعد اندام های خصوصی رو بهش آموزش بده درحدی که متوجه بشه کسی نباید اونا رو ببینه فرقی نداره که فرزندت دختر هست یا پسر آموزش ها رو باید از ۳ یا چهار  سالگی یعنی از زمانی که کامل متوجه منظورتون میشه باید شروع کنین منبا این روش جلو رفتم وهر اتفاق خوشایند یا ناخوشایندی که برای پسرم اتفاق میوفته رو بهم میگه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
پیج اینستا نمیخواد اولا با بچت دوست باش هر چیزی که آزارش میده رو بهت بگه بعد بهش بگو اندام پسر ودختر ...

افرین اره این بهترین کاره

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

پیج اینستا نمیخواد اولا با بچت دوست باش هر چیزی که آزارش میده رو بهت بگه بعد بهش بگو اندام پسر ودختر ...

من هنوز بچه دار نشدم 

ولی خب این مسایل خیلی مهمه از الان پیگیر آموزش این موارد مسایل تربیتی هستم 

من هنوز بچه دار نشدم ولی خب این مسایل خیلی مهمه از الان پیگیر آموزش این موارد مسایل تربیتی هستم

آفرین به شما قطعا مادر خوبی میشی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
فعلا خدا ده ساله منو لایق مادر شدن ندیده 🧸

هیچ وقت ناامید نشو قطعا بهترین مادر میشی ولی زمان خوش

هرلحظه که تسلیمم در‌کارگه تقدیرآرام ترم از آهو بی‌باک‌ترم از شیر هرلحظه که می کوشم در کار کنم‌تدبیر رنج ازپی رنج آید زنجیر پی زنجیر

هیچ وقت ناامید نشو قطعا بهترین مادر میشی ولی زمان خوشهرلحظه که تسلیمم در‌کارگه تقدیرآرام ترم از آهو ...

نه دلم روشنه خدا به این بزرگی 

حتما کاری ندارع تو سرنوشت منم فرزندی باشه صالح و سالم که روشنی چشم ما و مثبت برای اطرافیان باشه 

نه دلم روشنه خدا به این بزرگی حتما کاری ندارع تو سرنوشت منم فرزندی باشه صالح و سالم که روشنی چشم ما ...

آفرین بر تو باشه شیر زن

حالا خدا بخواد بیاد میذارمش رو چشمام 😍 دوریش سخت تره

اخی عزیزم ایشالله تا بعد عید تاپیک بارداریتو ببینم دخترداییه منم بعد۱۰سال زندگی مشترک الان یع دختر۲ساله ویه پسره ۳روزه داره

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.